Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

REGLER OG DET MED SMÅT:

FOR ABONNEMENTER MED BEHANDLINGER
PÅ KLINIKKEN GÆLDER FØLGENDE:


Med dette abonnement til klinikken har du adgang til 2 behandlinger om måneden.

Ca. hver 14. dag modtager du en mail, hvor jeg minder dig om, at du skal huske at booke en tid, hvis du er kommet ud af vanen med at booke tider.

Du kan når som helst opsige dit abonnement, og det ophører ved næste abonnementsperiode.

Du kan kun i 2 måneder, fordelt over en periode på 12 måneder, spare dine behandlinger op. Sådan at hvis du en måned ikke har brugt begge dine behandlinger, så overføres de til næste måned.

I de 10 andre måneder er det ikke muligt at overføre ubrugte behandlinger. Og derved går dine behandlinger tabt.

Du kan ikke overføre dine behandlinger til andre, da dit abonnement er personligt. Det eneste du kan give videre til en anden, er din ekstragave, som du modtager med kvitteringen for købet. (Se undtagelser længere nede på siden)

Hvis du glemmer din tid og ikke får meldt afbud senest 8 timer før behandlingens start, så trækker jeg det som en behandling. Så husk at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret i at møde op.

Ca. hver 14. dag modtager du en mail, der vil huske dig på, at du skal bestille tid. Har du husket at bestille tid, så ser du bare bort fra mailen

Undtagelser for overførelser af behandlinger ved et abonnement, der indeholder behandlinger på klinikken.


VOKSEN ABONNEMENT:

Hvis du deler adresse med din partner, så kan du efter 10 ugers medlemskab (og efter aftale med Dorte), dele abonnementet med din partner. Dette er kun gældende for den partner, som du deler husstand med.

BØRNE ABONNEMENT:

Ingen undtagelser

TVILLINGER/BØRN ABONNEMENT:

Dette abonnement kan deles imellem søskende. Så har du to eller flere børn i din husstand, så kan du bruge dette abonnement til flere af dine børn. Ved første behandling skal du registrere, hvilke børn det drejer sig om i abonnementet.

KLAR PARAT GRAVID ONLINE OG BEHANDLINGER:

Undtagelsen er din partner, som du ønsker at dele forløbet med. I to må gerne bruge det samme login til Klar Parat Gravid Online. Hvis du deler adresse med din partner, så kan du efter 10 ugers medlemskab (og efter aftale med Dorte), dele behandlingerne med din partner.

KLAR PARAT GRAVID ONLINE:

REGLER OG DET MED SMÅT

Du får adgang til  ”Klar Parat Gravid Online”, som er et onlineforløb med forskellige onlinekurser.

Du kan når som helst opsige dit abonnement, og det ophører ved næste abonnements periode.

Du kan ikke overføre dit login til andre, da dit abonnement er personligt. Undtagelsen er din partner, som du ønsker at dele forløbet med. I to må gerne bruge det samme login.

Du vil i løbet af forløbet modtage forskellige mails, der minder dig om, at du er på forløbet.

Når det lykkes dig at blive gravid, så bliver du guidet over til andet abonnement, der hjælper dig med at skabe balance i din graviditet.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.