KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

BOOK EN TID

Det siger kunderne

Du kan herunder læse om mine kompetencer

En kamp for livet: Beretning om et Covid-19-forløb

En kamp for livet: Beretning om et Covid-19-forløb Hvis jeg ikke kommer hjem igen, skal du sælge mine aktier, få udbetalt min livsforsikring og afbetalehuset... Sådan lød den sms,som ingen af os forestiller os, at vi nogensinde skal sende til vores ægtefælle,men som Knud sendte sin kone den dag, hvor han blev kørt på intensiv. På det

En fortælling om håb: Lys i coronamørket

En fortælling om håb: Lys i coronamørket Forestil dig, at du i flere måneder ikke kan sove om natten på grund af voldsomme hosteanfald, og at du i din hverdag pludselig lugter tobak, mens ingen andre gør. Senfølger ses ikke hos alle, der har været smittet med Covid-19, og hos dem, der oplever det, er symptomerne meget

Hvid-kittel-verdenen og det offentliges rigiditet

Hvid-kittel-verdenen og det offentliges rigiditet Forestil dig, at du lider af hjerte-, tarm- og lungeproblemer, men at de forskellige sygehusafdelinger ikke snakker sammen, så du derfor selv må være opmærksom på, at lungeafdelingen ikke giver dig medicin, der forværrer din tarmmæssige tilstand. Forestil dig så, at du må afvise den anbefalede behandling af dine rygsmerter, fordi det

ET GLADERE REFLUKSBARN OG EN ROLIGERE MOR

ET GLADERE REFLUKSBARN OG EN ROLIGERE MOR Mavefornemmelsen og tilliden til Dorte Vilhelmsen fik Vicki til at vælge regelmæssig zoneterapeutisk behandling hos Dorte frem for mange af de andre muligheder, der findes for behandling af refluksbørn, og det har hun ikke fortrudt. Af: Karina M. Nielsen karina.mena@live.dk Det kan være overvældende og uoverskueligt at skulle

DANSENS UVENTEDE DREJNING

DANSENS UVENTEDE DREJNING En forstrukket sene i foden, en låst nakke og en overbelastet krop, der på det stærkeste sagde fra, skulle blive det, der fik Line til at ændre livskurs. En rejse med en fysisk og følelsesmæssigt udfordrende begyndelse, men med en destination fuld af ro og respekt for sig selv. Af: Karina M.

EN TOSPORET UDVIKLING

EN TOSPORET UDVIKLING Temperamentet er ændret, skaderne holdt nede, og Kasper stiler efter de største turneringer inden for curling-sporten sammen med sin datter Nathalie. Hash’en er fortid og øget popularitet i curling-verdenen er realitet. Fællesnævneren for disse positive udviklinger, mener Kasper, er Dorte Vilhelmsen. Af: Karina M. Nielsen karina.mena@live.dk Indblik i zoneterapiens verden Det hele

MOR TIL JULIE 7 år:

Min datter er vådligger, og vi besluttede at vi ville prøve zoneterapi. Da min datter lagde sig på briksen kunne Dorte se, at min datter lå skævt på briksen. Dorte rettede hendes krop op ved første behandling. Min datter tissede mindre i sengen, men havde et uheld ca. hver 2. dag istedet for hverdag. Efter 2. behandling hos Dorte smed min datter de 3 hovedpuder hun altid har sovet med for, at hun kunne kun sove med hovedet højt. Skolen fortalte at min datter var mere frisk og bedre kan koncentre sig og følger bedre med.

Hun tisser stadigvæk 1-3 gange i sengen om måneden. men før var det næsten hverdag. Vi kom for at få hjælp med at min datter tisser i sengen. Men resultatet efter ialt 7 behandlinger er at min datter har mindre humørsvingende, følger bedre med i skolen, sover mere stabilt og er bare blevet en meget gladere pige.

Tak

LARS 35 år:

Jeg havde mange smerter i min skulder og var sygemeldt pga. min skulder. Efter 4 behanlinger var jeg fri for smerterne og kom tilbage på job.

METTE 29 ÅR:

Jeg har PCO jeg har fået regelmessig zoneterapi i ca 6 måneder – nu er lægen i tvivl om hvorvit jeg har PCO. De var ellers meget sikker, da jeg fik det konstateret, og min menstrationer er blevet regelmæssige med kun 27- 28 dage imellem. Før kunne der være 37 til 40 dage imellem.

METTE 36 ÅR:

Jeg er udfordret med stress og OCD. Jeg har brugt psykolog i mange år, men jeg kom ikke rigtig i bund, før jeg prøvede behandling hos Dorte. For det der manglede for, at det er mig, der styre min OCD og ikke den, der styrer mig, var, at der skulle kropsbehandling til. Når jeg får zoneterapi, er det som om, at alt det i mit hoved kommer ned i kroppen og først dér føler jeg mig i balance i hele mig.

ANNE 26 ÅR:

Jeg hørte om Dorte i en Facebookgruppe. De kaldte hende ”babyviskeren”, så hende måtte vi have til at kigge på min 4 uger gammel baby. Mit barn skreg nonstop hele tiden. To gange var vi på hospitalet, for der måtte jo være noget galt med min baby. Hospital sagde bare, at jeg skulle drikke mere mælk og at babyer jo græder. Det er en del af ”pakken”. Men det hjalp ikke, så derfor måtte jeg gøre noget andet.

Da vi kom til Dorte kiggede hun på min baby og 3 min. efter var hun ret klar på, hvorfor min baby græd nonstop. Min baby havde spændinger i nakken. Og jeg havde selv dagen før nævnt for min mand, at når jeg ammede på det ene bryst, så ville baby ikke spise. Efter 20 minutters behandling, så lå mit barn fuldstændig afslappet på ryggen på hendes briks… Min baby har aldrig kunne ligge selv, før hun kom til Dorte. Mit barn sov 4 timer efter behandlingen (det var aldrig sket før) og da min baby vågnede op, var hun glad, kunne have øjenkontakt med mig og virkede til at have overskud på en helt anden måde, end vi før havde set. Min baby havde ikke kolik, som lægen gættet på, men halsbrand. Vi fik gentaget behandling 2 gange mere og siden har min baby været glad og alt det jeg drømte om, da jeg fik hende.  Kan på det varmeste anbefale Dorte.

HENNING 61 ÅR:

Jeg har igennem mange år haft ondt i mine ben, når jeg gik eller var for fysisk aktiv. Det var som om, der manglede cirkulation i mine ben, så derfor gik jeg til Dorte, for at få gang i mine bens blodomløb. Jeg kom der 8 gange, men efter 3. gang kunne jeg gå længere ture. Og efter 5. behandling fik jeg lyst til at cykle igen og blive mere aktiv.  Efter de 8 behandlinger ændrede huden sig på mine ben og jeg følte, der kom mere liv i mine ben. Jeg fik i starten af behandlingsforløb ondt i mine ben i dagen efter på en måde, som jeg ikke før har prøvet. Som om kroppen havde opdaget mine ben. Det er svært at forklare helt præcis, hvad der skete inden i, men det var ligesom om at jeg kom i en indre balance. Og min kone sagde, at jeg blev mere rar at være i nærheden af.

TAK DORTE

Ps. Min kone kan godt lide min nye livsglæde.

HELLE 51 ÅR:

Jeg var et sted i livet, hvor jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle hen. Skulle jeg søge nyt job eller blive til jeg skal på pension? Jeg følte mig stresset og forvirret og ked af det indeni. Uden at der var noget, som jeg sådan rigtig var ked. Det var derfor, jeg kom til Dorte. Min datter og barnebarn har gået hos Dorte for et stykke tid siden, og til min fødselsdag fik jeg et gavekort til 2 behandlinger. Jeg havde ikke de store forhåbninger om, at hun kunne hjælpe mig. Men efter den første behandling (hun gav mig zoneterapi, tryk og massage på fødderne) var det, som om hun prikkede hul på en stor boble og jeg begyndte at græde. Jeg kunne slet ikke styre det og efter 10 minutter var jeg helt let indeni. Jeg har nu fået 4 behandlinger hos Dorte og jeg kan ikke helt sætte ord på, hvad det er der sker i mig, men jeg får pludselig lyst til grøntsager og sund mad. Jeg tager mig selv i at gå ture, trods det regner eller er koldt. Det er som om, min krop nu kræver af mig, at jeg kommer i balance. Og det vildeste er, at pludselig kommer der tanker og drømme frem, som jeg før har gemt væk. Og jeg er helt afklaret med mig selv og mit job.  Jeg har tidligere gået til psykolog, men jeg må indrømme, at zoneterapi hos Dorte har været langt mere effektivt for min psyke, end jeg nogensinde havde forstillet mig. Dorte kalder det, som jeg beskriver her, for at være i balance. Og det har hun nok ret i.

MOR TIL ALBERT:

Min søn holdte op med at græde efter bare 3 behandlinger og allerede efter første behandling var der mærkbar
forandringer.

Mit barn kunne kun dreje hovedet til den ene side, men efter bare en behandling kunne mit barn dreje hovedet igen.

MOR TIL DRENG 5 år:

Min søn har dyspraksi og efter første behandling begyndte, min søn at tale mere og der kom lidt flere ord. Efter 3 behandlinger med kranio-sakralterapi og zoneterapi
var det som om at den håndbremse der sad på min søns sprog blev sluppet, og som et trylleslag væltet ord og sætninger ud af ham.

Selv talecenteret var overrasket over det store fremskridt. Motorisk skete der også rigtig meget. Vi fik ialt 5 behandlinger over 3 måneder.

DANIEL 20 ÅR:

Jeg fik en nerve i klemme i min arm, hvilket gjorde at jeg måtte opgive min uddannelse og gå sygemeldt. Imens jeg gik og ventede på tid til min operation, fik jeg 3 behandlinger hos Dorte. Mine smerter blev værer i det første døgn efter, men dagen efter igen var mine smerter halveret. Efter 3. behandling var mine smerter i armen væk, det var kun min nakke der gjore lidt ondt. Det tog 4. behandlinger. En måned efter kom jeg til forundersøgelse og der var min nerve ikke længer i klemme, så jeg slap for operation og smerter i min arm.

MODTAGET SMSER

Hej Dorte, du simpelthen fantastisk, min mormor er begyndt at gå selv nu og hun er så lykkelig! (Var halvsidig lammet efter blodprop i hjernen) Hun spørger om du vil komme og behandle hende igen på torsdag, kan du det?
Knus Betina

Tak for hurtig tid til lille fizen.. Han sang hele vejen hjem, pludrede hel vildt resten af aftenen Pt ingen problemer, sover dejligt tungt.

Du er den bedste og jeg er glad for, at have lært dig af kende
Anja

Hej Dorthe. Lukas vågnede efter en halv time, men lagde sig til at putte igen og sov to timer:-). Og så kom der gang i maven og godt med affaldsstoffer ud. Godt vi har dig.
Kh Maria

Hej Dorte. Det er helt okay. Endnu en gang Tusind tak. Det er dejligt at være smertefri :-).
Knus line

Jaaaaa endnu en gang har du bevist du kan dit shit hihi er mega dårlig nu hehe det skal gøre ondt får det går godt er mega glad for du vil hjælpe mig dejligt at der findes mennesker som dig
ses torsdag
vh Lasse

Vagn var skadet i knæet i fredags, jeg behandlede ham med zoneterapi og tape. Hans hold sendte mig denne SMS fredag aften.
Alle kampe spillet uden smerter i knæet.

Hej Dorte
Undskyld den sene besked men jeg tænkte du ville blive glad for at høre vi vandt vores første kamp og at Vagn slet ikke klagede over sit knæ.

Ønsker du at booke en tid?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.

Book en tid