KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

BOOK EN TID

Det siger kunderne

Du kan herunder læse om mine kompetencer

Hvid-kittel-verdenen og det offentliges rigiditet

Hvid-kittel-verdenen og det offentliges rigiditet Forestil dig, at du lider af hjerte-, tarm- og lungeproblemer, men at de forskellige sygehusafdelinger ikke snakker sammen, så du derfor selv må være opmærksom på, at lungeafdelingen ikke giver dig medicin, der forværrer din tarmmæssige tilstand. Forestil dig så, at du må afvise den anbefalede behandling af dine rygsmerter, fordi det

ET GLADERE REFLUKSBARN OG EN ROLIGERE MOR

ET GLADERE REFLUKSBARN OG EN ROLIGERE MOR Mavefornemmelsen og tilliden til Dorte Vilhelmsen fik Vicki til at vælge regelmæssig zoneterapeutisk behandling hos Dorte frem for mange af de andre muligheder, der findes for behandling af refluksbørn, og det har hun ikke fortrudt. Af: Karina M. Nielsen karina.mena@live.dk Det kan være overvældende og uoverskueligt at skulle

DANSENS UVENTEDE DREJNING

DANSENS UVENTEDE DREJNING En forstrukket sene i foden, en låst nakke og en overbelastet krop, der på det stærkeste sagde fra, skulle blive det, der fik Line til at ændre livskurs. En rejse med en fysisk og følelsesmæssigt udfordrende begyndelse, men med en destination fuld af ro og respekt for sig selv. Af: Karina M.

EN TOSPORET UDVIKLING

EN TOSPORET UDVIKLING Temperamentet er ændret, skaderne holdt nede, og Kasper stiler efter de største turneringer inden for curling-sporten sammen med sin datter Nathalie. Hash’en er fortid og øget popularitet i curling-verdenen er realitet. Fællesnævneren for disse positive udviklinger, mener Kasper, er Dorte Vilhelmsen. Af: Karina M. Nielsen karina.mena@live.dk Indblik i zoneterapiens verden Det hele

ET KURSUS MED PLADS TIL FORSKELLIGHED

ET KURSUS MED PLADS TIL FORSKELLIGHED Da Vicki på 36 bliver spurgt, hvorfor hun tilmeldte sig kurset ”FODMASSAGE på den fede måde”, kan man fornemme et smil i stemmen, ”Jeg kunne ikke lade være” svarer hun. Af: Karina M. Nielsen karina.mena@live.dk Et kursus med plads til forskellighed Vicki, der som klient har et solidt kendskab

ET OVERKOMMELIGT OG INDSIGTSGIVENDE KONCEPT

ET OVERKOMMELIGT OG INDSIGTSGIVENDE KONCEPT En zoneterapeutuddannelse var for dyr og tidskrævende i forhold til, hvad Pernille på 49 syntes, hun havde brug for, men så poppede Dorte Vilhelmsens kursus ”FODMASSAGE på den fede måde” op på Facebook, og Pernille så det som en mulighed for at få lidt indsigt i et fag, hun synes er spændende,

MOR TIL JULIE 7 år:

Min datter er vådligger, og vi besluttede at vi ville prøve zoneterapi. Da min datter lagde sig på briksen kunne Dorte se, at min datter lå skævt på briksen. Dorte rettede hendes krop op ved første behandling. Min datter tissede mindre i sengen, men havde et uheld ca. hver 2. dag istedet for hverdag. Efter 2. behandling hos Dorte smed min datter de 3 hovedpuder hun altid har sovet med for, at hun kunne kun sove med hovedet højt. Skolen fortalte at min datter var mere frisk og bedre kan koncentre sig og følger bedre med.

Hun tisser stadigvæk 1-3 gange i sengen om måneden. men før var det næsten hverdag. Vi kom for at få hjælp med at min datter tisser i sengen. Men resultatet efter ialt 7 behandlinger er at min datter har mindre humørsvingende, følger bedre med i skolen, sover mere stabilt og er bare blevet en meget gladere pige.

Tak

LARD 35 år:

Jeg havde mange smerter i min skulder og var sygemeldt pga. min skulder. Efter 4 behanlinger var jeg fri for smerterne og kom tilbage på job.

METTE 29 ÅR:

Jeg har PCO jeg har fået regelmessig zoneterapi i ca 6 måneder – nu er lægen i tvivl om hvorvit jeg har PCO. De var ellers meget sikker, da jeg fik det konstateret, og min menstrationer er blevet regelmæssige med kun 27- 28 dage imellem. Før kunne der være 37 til 40 dage imellem.

MOR TIL ALBERT:

Min søn holdte op med at græde efter bare 3 behandlinger og allerede efter første behandling var der mærkbar
forandringer.

Mit barn kunne kun dreje hovedet til den ene side, men efter bare en behandling kunne mit barn dreje hovedet igen.

MOR TIL DRENG 5 år:

Min søn har dyspraksi og efter første behandling begyndte, min søn at tale mere og der kom lidt flere ord. Efter 3 behandlinger med kranio-sakralterapi og zoneterapi
var det som om at den håndbremse der sad på min søns sprog blev sluppet, og som et trylleslag væltet ord og sætninger ud af ham.

Selv talecenteret var overrasket over det store fremskridt. Motorisk skete der også rigtig meget. Vi fik ialt 5 behandlinger over 3 måneder.

DANIEL 20 ÅR:

Jeg fik en nerve i klemme i min arm, hvilket gjorde at jeg måtte opgive min uddannelse og gå sygemeldt. Imens jeg gik og ventede på tid til min operation, fik jeg 3 behandlinger hos Dorte. Mine smerter blev værer i det første døgn efter, men dagen efter igen var mine smerter halveret. Efter 3. behandling var mine smerter i armen væk, det var kun min nakke der gjore lidt ondt. Det tog 4. behandlinger. En måned efter kom jeg til forundersøgelse og der var min nerve ikke længer i klemme, så jeg slap for operation og smerter i min arm.

MODTAGET SMSER

Hej Dorte, du simpelthen fantastisk, min mormor er begyndt at gå selv nu og hun er så lykkelig! (Var halvsidig lammet efter blodprop i hjernen) Hun spørger om du vil komme og behandle hende igen på torsdag, kan du det?
Knus Betina

Tak for hurtig tid til lille fizen.. Han sang hele vejen hjem, pludrede hel vildt resten af aftenen Pt ingen problemer, sover dejligt tungt.

Du er den bedste og jeg er glad for, at have lært dig af kende
Anja

Hej Dorthe. Lukas vågnede efter en halv time, men lagde sig til at putte igen og sov to timer:-). Og så kom der gang i maven og godt med affaldsstoffer ud. Godt vi har dig.
Kh Maria

Hej Dorte. Det er helt okay. Endnu en gang Tusind tak. Det er dejligt at være smertefri :-).
Knus line

Jaaaaa endnu en gang har du bevist du kan dit shit hihi er mega dårlig nu hehe det skal gøre ondt får det går godt er mega glad for du vil hjælpe mig dejligt at der findes mennesker som dig
ses torsdag
vh Lasse

Vagn var skadet i knæet i fredags, jeg behandlede ham med zoneterapi og tape. Hans hold sendte mig denne SMS fredag aften.
Alle kampe spillet uden smerter i knæet.

Hej Dorte
Undskyld den sene besked men jeg tænkte du ville blive glad for at høre vi vandt vores første kamp og at Vagn slet ikke klagede over sit knæ.

Ønsker du at booke en tid?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.

Book en tid