Skip to main content

ET IMPONERENDE OG GENNEMFØRT KURSUS

”Jeg synes, det er et pissegodt kursus, og jeg synes, det har været dejligt” fortæller Nanna på 32″.

Af: Karina M. Nielsen
karina.mena@live.dk

Nanna tilmeldte sig kurset ”FODMASSAGE på den fede måde”, fordi hun på sigt godt kunne tænke sig et nyt arbejde. Hun kan godt lide at hjælpe andre mennesker og synes, at forbindelsen mellem fødderne og kroppen er spændende, og ser derfor en mulighed i at kunne kombinere dette gennem fodmassage og zoneterapi.

På kurset har hun lært at massere og bruge zonerne på foden til at påvirke resten af kroppen. Det har været fire intense dage fyldt med både teori og praksis, men Dorte Vilhelmsen har planlagt programmet på en sådan måde, at det hele ikke blev for overvældende. Nanna, der ikke har været på skolebænken længe, er imponeret over, at hun ikke på ét tidspunkt mistede koncentrationen.

Jeg behandler naturligvis også voksne som dig på min klinik i Herlev. Måske oplever du ubalance i form af stress, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer eller noget helt fjerde?
Zoneterapi har vist sig effektiv mod en lang række skavanker og sygdomme. Og særligt stress kan behandles med zoneterapi. Gennem terapien hjælper jeg dig med at få din stressede krop tilbage i balance. En krop i balance er en sund krop, der tager sunde livsvalg.

Hun er sikker på, at det skyldes, at pauserne var helt perfekt lagt – ikke for mange, ikke for få, tilpas længde – og at der var en god variation i undervisningsformen. Også dét, at de kun var fire deltagere på holdet, ser Nanna som noget positivt, da Dorte Vilhelmsen hele tiden havde tid og overskud til alle.

Nanna har allerede anbefalet kurset til sin søster og har selv tænkt sig at benytte sig af Dorte Vilhelmsens faglighed fremadrettet, men det er ikke kun fagligheden, som Nanna finder positiv ved Dorte, for helt generelt er Dorte bare ”et fantastisk dejligt menneske”.

Februar 2019

Der er lukket for kommentarer.