Skip to main content

ET OVERKOMMELIGT OG INDSIGTSGIVENDE KONCEPT

En zoneterapeutuddannelse var for dyr og tidskrævende i forhold til, hvad Pernille på 49 syntes, hun havde brug for, men så poppede Dorte Vilhelmsens kursus ”FODMASSAGE på den fede måde” op på Facebook, og Pernille så det som en mulighed for at få lidt indsigt i et fag, hun synes er spændende, på en økonomisk og tidsmæssigt spiselig måde.

Af: Karina M. Nielsen
karina.mena@live.dk

Hun fik det hun kom efter. Bevidstheden om, hvad man kan gøre med fødderne, og hvad de kan vise, er øget, hun har fået en viden, som man kun kan få ved praktisk at øve det frem for blot at læse i en bog, og hun har fået nogle helt konkrete redskaber som supplement til det, hun ellers laver. Egentlig synes hun, at alle mennesker skulle have lidt indsigt i området, bare til hjemmebrug, for det er anvendeligt både, hvis man har børn eller selv døjer med noget og i det hele taget bare fordi, der er nogle ting, zoneterapi og fodmassage kan hjælpe én med at forebygge.

Jeg behandler naturligvis også voksne som dig på min klinik i Herlev. Måske oplever du ubalance i form af stress, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer eller noget helt fjerde?
Zoneterapi har vist sig effektiv mod en lang række skavanker og sygdomme. Og særligt stress kan behandles med zoneterapi. Gennem terapien hjælper jeg dig med at få din stressede krop tilbage i balance. En krop i balance er en sund krop, der tager sunde livsvalg.

Alt i alt var kurset en god oplevelse. Sammensætningen af undervisningen, hvor Dorte Vilhelmsen først samlede kursisterne om noget teori og bagefter praktisk lod dem øve det, var meget passende, og det lille antal kursister gjorde, at man hele tiden havde Dortes fulde nærvær. Hun var hele tiden tilgængelig og klar til at svare på spørgsmål eller demonstrere øvelserne, og Pernille havde en oplevelse af, at det lille hold muliggjorde, at undervisningen kunne tilrettelægges efter den enkeltes individuelle behov, hvilket var meget givende og gjorde kurset personligt. På samme tid blev programmet snorlige styret og meget professionelt afviklet, og Pernille er ikke i tvivl om, at Dorte har prøvet det mange gange før.

Da Pernille bliver spurgt, om der var noget, der var særligt godt ved kurset, udover det hun allerede har fortalt, går der knap et sekund, før hun svarer ”Dortes engagement”. Hun uddyber det og siger, at man virkelig kan mærke, at Dorte BRÆNDER for sit arbejde, og at hun derudover bare er dejligt naturlig og ligetil. Hende anbefaler Pernille glædeligt til andre.

Februar 2019

Der er lukket for kommentarer.