Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

Farvel graviditetskvalme


Er det dig eller din graviditetskvalme der styrer dit liv?

Er du træt af din graviditetskvalme? Har kvalmen overtaget din hverdag og begrænser dig i simple ting, som fx at passe dit arbejde?

Drømmer du om at slippe for din kvalme, sådan at du igen kan nyde livet som gravid? Hvor det er dig, der styrer hvor meget kvalme du har og ikke kvalmen, der styrer dig. 

I dette kursus viser jeg dig nogle zoneterapeutiske teknikker, som kan lindre din kvalme.

Kursus pris: 375 kr.

HVAD FÅR DU UD AF KURSET?

Lige nu er din krop i gang med ”at gro” et nyt lille menneske. Og det at jo fantastisk at tænke på, at kroppen kan det!

Dog kan det være svært at huske at nyde det fantastiske, hvis kvalmen bare fylder for meget og du føler dig begrænset i din hverdag.

Dette kursus hjælper dig til at det er dig, der styrer kvalmen og ikke omvendt. Når du slipper for de værste begrænsninger, som kvalmen giver dig, har du igen mulighed for at kunne nyde det skønne ved at kunne byde et nyt individ velkommen til verden senere hen.

Ud over at kvalmen er ubehagelig og irriterende, så har den faktisk også en funktion. Med kurset her lærer du også at forstå kvalmens budskab og måske kan du gøre den til din hjælper, så både du og baby opnår den bedst mulige graviditet.

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Kurset indeholder, udover zoneterapeutiske teknikker, også viden og fakta om kvalme, meditationer og en gennemgang er det mest almindelige ”gode råd”.

 Min erfaring er nemlig, at det er kombination af viden, forståelse, zoneterapi og meditationer som mindsker kvalmen betydelig.

 Det hele er online. Du får dit eget login og her vil dit kursus blive. Så du altid kan logge ind og finde de oplysninger, som måske har måtte vige pladsen for andre informationer. For godt nok er kroppen designet til at kunne ”gro” et nyt menneske, men hjernen kan ikke huske alt det vi lærer.   

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.