KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

ZONETERAPI VED BARNLØSHED
OG NEDSAT FERTILITET


FÅ EN KROP I BALANCE UNDER DIN GRAVIDITET

Som zoneterapeut har jeg gennem mange års arbejde erfaret, at jo bedre balance kroppen er i inden en graviditet, jo bedre en graviditet får du. Jeg har hjulpet mange par og gravide med zoneterapi under graviditet, men også med zoneterapi for fertilitet og zoneterapi ved barnløshed. Clinic Dorte V ligger i Herlev, og jeg ser rigtig mange kunder fra Hvidovre, København og omegn.

Jeg har på klinikken oplevet mange små børn, som kommer ind med tegn på stress, og når jeg spørger ind til graviditeten, så har den ofte været fuld af stress.

Alt det kan barnet mærke inde i maven, og barnet vil også være påvirket af det efter fødslen.

Derfor er det en rigtig god investering at sørge for, at både mor og far er i balance inden undfangelsen, og at de bruger tid og energi under graviditeten på at skabe ro og stabilitet indeni, så det er den energi, barnet ”bygges” med. Derfor tilbyder jeg zoneterapi mod stress.

Den behandlingsform, der viser de bedste resultater inden og under graviditet, er en kombination af zoneterapi og kranio-sakral terapi. Behandlingerne hjælper naturligvis også på nedsat fertilitet.

HVORNÅR SKAL DU BOOKE EN TID

Det er aldrig for sent at benytte sig af zoneterapi under graviditeten.

Jeg har oplevet mange kvinder, der ringer dagen før termin eller to dage efter, fordi de har hørt, at zoneterapi kan sætte gang i fødslen.

Zoneterapien er med til at skabe balance i kroppen, for hvis din krop er stresset eller ikke helt er i balance, så kan det være årsagen til, at din fødsel endnu ikke er gået i gang. Ved at give dig selv ro og tage imod behandlingen, så kan du opleve, at det netop vil kunne igangsætte din fødsel.

Men det allerbedste resultat kommer på den lange bane. Så er du gravid, så planlæg gerne din selvforkælelse i god tid og bestil tid til en behandling i løbet af graviditeten.


MÆND MED EN LET FORRINGET SÆDKVALITET

Har manden forringet sædkvalitet, anbefaler jeg et behandlingsforløb på 3 måneder, da det er den tid, det tager at forny sædcellerne i kroppen.

Zoneterapi for fertilitet skaber balance i kroppen, også i sædproduktionen, men behandlingen gør det ikke alene. Der skal også kosttilskud, kost- og livsstilsændringer samt motion til.

I nedenstående liste kan du læse, hvad du selv kan gøre for at forbedre din sædkvalitet.

Du skal som minimum følge disse råd i 3 måneder, da det er den tid, det tager for kroppen at producere et nyt lager af sædceller.

 • Økologisk kost
 • Undgå stramme bukser
 • Undgå rygning
 • Undgå alkohol
 • Drik meget vand
 • Dyrk moderat motion
 • Pas dine sengetider (min. 8 timers søvn pr. døgn).

Jeg samarbejder med www.spzlab.dk. Her kan du få taget en sædtest både før og efter et behandlingsforløb hos mig, så du selv kan følge med i behandlingens effekt.

ZONETERAPI VED BARNLØSHED OG ZONETERAPI FOR FERTILITET

Der kan være mange grunde til, at det ikke lykkes at blive gravid, og i mange tilfælde kan zoneterapi for at blive gravid være med til, at det lykkes. Der, hvor jeg har de bedste resultater, eller der, hvor flest af mine kunder er blevet gravide, er:

 • Hvis kvindens livmoder ikke har været eller ikke er i balance
 • Hos kvinder med PCO og PCOS, der regelmæssigt har gået til zoneterapi for fertilitet i 6 til 12 måneder
 • Kvinder/mænd med mange spændinger i bækkenet, hofter eller underlivsområdet
 • Ved stress hos kvinden, manden eller begge

Yderligere er der også en tendens til, at kvinder og mænd med mange spændinger i bækkenet/hofte/underlivsområdet kan give problemer. Her er det en god ide, at begge parter får behandling, da dette kan være med til at gøre processen langt nemmere.

Rent psykologisk kan det også være en god ide, at både mand og kvinde får behandling ifm. zoneterapi for at blive gravid. Ikke nødvendigvis den samme form for behandling, men chancen for at det lykkes for kvinden at blive gravid øges, når man sammen gør en indsats. Taber du fosteret på ca. samme tid hver gang i graviditeten, kan det være pga. spændinger i dit bækken/ligamenter.

Her kan jeg hjælpe med at afspænde dit bækken og dine ligamenter, så de kan udvide sig i næste graviditet og øge dine chancer for at holde på fosteret. Zoneterapi ved barnløshed hos både mænd og kvinder viser bedst resultater ved en kombination af zoneterapi og kranio-sakral massage.


HVAD KAN DU SELV GØRE FOR AT KOMME I BALANCE INDEN GRAVIDITET?

Du kan både vælge at benytte zoneterapi for at blive gravid, men også som en måde at komme i balance inden du vælger graviditet. Men du kan også lære at give dig og din partner zoneterapi. Til dig har jeg lavet onlineforløbet ”Klub Klar Parat Gravid”. Her får du alle de værktøjer, som du har brug for til at skabe balance og harmoni inden i dig og din partner.  Klik her og læs mere om forløbet.

Er du mere til den direkte vej, så kan du springe over på genvejen til at skabe balance indeni via vores onlinekurser. Hjælp til dig, der ønsker graviditet eller Stress og fertilitet.

Jo bedre balance du og din partner er i inden graviditet, jo bedre og mere harmonisk en graviditet vil du opleve. Det vil også påvirke jeres baby positivt at blive bygget i en krop, der emmer af balance.

HVAD KOSTER ZONETERAPI FOR AT BLIVE GRAVID?

Du kan finde en oversigt over alle priser her, hvor du også kan finde din pris på zoneterapi ifm. fertilitet eller zoneterapi ifm. barnløshed.

Har du lyst til at høre mere om et behandlingsforløb hos mig?

Eller har du nogen spørgsmål til, hvordan jeg arbejder, mine priser eller andet, så er du mere end velkommen til at ringe til mig på 20 94 30 66, eller udfylde kontaktformularen.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.

Mine åbingstider

Mandag: Efter aftale

Tirsdag: kl. 9-19

Onsdag: Efter aftale

Torsdag: kl. 9-19

Fredag : kl. 7-12

Sociale Medier