Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

ZONETERAPI VED BARNLØSHED
OG NEDSAT FERTILITET


HVAD KAN DU SELV GØRE FOR AT KOMME I BALANCE INDEN GRAVIDITET?

Du kan både vælge at benytte zoneterapi for at blive gravid, men også som en måde at komme i balance inden du vælger graviditet. Men du kan også lære at give dig og din partner zoneterapi. Til dig har jeg lavet onlineforløbet ”Klub Klar Parat Gravid”. Her får du alle de værktøjer, som du har brug for til at skabe balance og harmoni inden i dig og din partner.  Klik her og læs mere om forløbet.

Er du mere til den direkte vej, så kan du springe over på genvejen til at skabe balance indeni via vores onlinekurser.  Bliv klar til graviditet eller Stress og fertilitet.

Jo bedre balance du og din partner er i inden graviditet, jo bedre og mere harmonisk en graviditet vil du opleve. Det vil også påvirke jeres baby positivt at blive bygget i en krop, der emmer af balance.

HVAD KOSTER ZONETERAPI FOR AT BLIVE GRAVID?

Du kan finde en oversigt over alle priser her, hvor du også kan finde din pris på zoneterapi ifm. fertilitet eller zoneterapi ifm. barnløshed.

Har du lyst til at høre mere om et behandlingsforløb hos mig?

Eller har du nogen spørgsmål til, hvordan jeg arbejder, mine priser eller andet, så er du mere end velkommen til at ringe til mig på 20 94 30 66.


MÆND MED EN LET FORRINGET SÆDKVALITET

Har manden forringet sædkvalitet, anbefaler jeg et behandlingsforløb på 3 måneder, da det er den tid, det tager at forny sædcellerne i kroppen.

Zoneterapi for fertilitet skaber balance i kroppen, også i sædproduktionen, men behandlingen gør det ikke alene. Der skal også kosttilskud, kost- og livsstilsændringer samt motion til.

I nedenstående liste kan du læse, hvad du selv kan gøre for at forbedre din sædkvalitet.

Du skal som minimum følge disse råd i 3 måneder, da det er den tid, det tager for kroppen at producere et nyt lager af sædceller.

 • Økologisk kost
 • Undgå stramme bukser
 • Undgå rygning
 • Undgå alkohol
 • Drik meget vand
 • Dyrk moderat motion
 • Pas dine sengetider (min. 8 timers søvn pr. døgn).

Jeg samarbejder med www.spzlab.dk. Her kan du få taget en sædtest både før og efter et behandlingsforløb hos mig, så du selv kan følge med i behandlingens effekt.

ZONETERAPI VED BARNLØSHED OG ZONETERAPI FOR FERTILITET

Der kan være mange grunde til, at det ikke lykkes at blive gravid, og i mange tilfælde kan zoneterapi for at blive gravid være med til, at det lykkes. Der, hvor jeg har de bedste resultater, eller der, hvor flest af mine kunder er blevet gravide, er:

 • Hvis kvindens livmoder ikke har været eller ikke er i balance
 • Hos kvinder med PCO og PCOS, der regelmæssigt har gået til zoneterapi for fertilitet i 6 til 12 måneder
 • Kvinder/mænd med mange spændinger i bækkenet, hofter eller underlivsområdet
 • Ved stress hos kvinden, manden eller begge

Yderligere er der også en tendens til, at kvinder og mænd med mange spændinger i bækkenet/hofte/underlivsområdet kan give problemer. Her er det en god ide, at begge parter får behandling, da dette kan være med til at gøre processen langt nemmere.

Rent psykologisk kan det også være en god ide, at både mand og kvinde får behandling ifm. zoneterapi for at blive gravid. Ikke nødvendigvis den samme form for behandling, men chancen for at det lykkes for kvinden at blive gravid øges, når man sammen gør en indsats. Taber du fosteret på ca. samme tid hver gang i graviditeten, kan det være pga. spændinger i dit bækken/ligamenter.

Her kan jeg hjælpe med at afspænde dit bækken og dine ligamenter, så de kan udvide sig i næste graviditet og øge dine chancer for at holde på fosteret. Zoneterapi ved barnløshed hos både mænd og kvinder viser bedst resultater ved en kombination af zoneterapi og kranio-sakral massage.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.