Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

FODMASSAGE FOR FODTERAPEUTER OG FODPLEJERE


HVEM ER KURSET FOR?

Fodterapeuter og fodplejere

Som fodterapeut afslutter du sikkert din fodbehandling med at smøre foden ind i creme. Men tænk hvis den gode afslutning er det lille ekstra, der gør en kæmpe forskel for din patient.

Faktisk så kan du bruge de sidste 5-10 minutter af din behandling til at gøre en stor forskel for dine kunder. Men også under selve din fodbehandling  ved at kende til, hvor du kan trykke på foden, så det beroliger din kunde. Fx når du er ved at fjerne en ligtorn, der gør ondt. Eller  kunden, der lige skal tage mod til sig, inden du arbejder med den betændte nedgroet negl.

Du kan også bruge det, når du laver indlæg. For med dette kursus lærer du, hvordan du manipulerer med fodens knogler og arbejder med den, inden du tager aftryk til indlæg. Du kan skabe et bedre resultat med dit indlæg, da du laver det til en afslappet fod uden spændinger. Og så vil du opnå, at dine kunder bliver mere tilfredse med deres indlæg.

Udfordringen med at lave indlæg til en fod med mange spændinger er, at du fastholder foden i en spændt position, hvilket påvirker hele kropsholdning og kan ende med at skabe rygsmerter og hovedpine.

Med min uddannelser som fodterapeut og zoneterapeut, kranio-sakral terapeut, organmassør mm. har jeg leget og udviklet teknikker til, hvordan du, ved at arbejde med fodens spændinger, kan hjælpe dine kunder til en bedre kropsholdning og færre smerter i fødderne og i kroppen. Det giver gladere kunder og mindre arbejde til dig på den lange bane, da det også vil påvirke hårhudsdannelse på fødderne.

Kurset her er for dig, der gerne vil skabe bedre resultater med indlæg og give dine kunder det lille ekstra, så de går fra dig med færre smerter i fødderne.

Kurset er også for dig, der er nysgerrig på, hvad fødderne også fortæller dig om din patient. For fødderne sladrer om alt i din krop, og det vil du også lære på dette kursus.

Det er et praktisk kursus, hvor der er fokus at træne dine sanser. Det er altså ikke din teori du skal bruge disse 2 dage. Du lærer, via ”hands on-øvelser”, hvad det er du skal mærke og se efter, for at gøre en forskel for dine kunder.

PÅ KURSET GÅR VI I DYBDEN MED

Kurset er et praktisk kursus, hvor ca 75% af kurset er praktiske øvelser.

  • Den anatomiske fod
  • Muskeljagt og knoglejagt, hvordan mærkes foden i dybden
  • Kropsholdning når det er foden, der driller
  • Den korte 1. metatarsal knogle
  • Afspænding af foden før aftryk til indlæg
  • Hvad fortæller foden om dig, som menneske
  • Den gode afslutning på fodbehandlingen
  • Når fodmassage kan bruges til at berolige en kunde

BETALING OG AFBUDSREGLER

Ved tilmelding betales første rate eller det fulde beløb. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart, skal der betales 50% af kursusprisen. Afbud senere end 10 dage før, betales den fulde pris for kurset. Du kan betale i 1 eller 2 rater. Det fulde beløb skal senest være betalt 10 dage før kursets start.

Har du spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

Tid og sted:

lørdag og søndag den 1. og 2. oktober 2022

kl. 9-16 (lørdag) 9-15 (søndag)

Adresse: Herlev Ringvej 2.c 1. sal lok 111/mødelokale, 2730 Herlev

Der er på dette hold max 6 deltager.

TIDLIGERE KURSISTER HAR UDTALT

”Dorte er meget jordnær og pædagogisk. Hun giver sig tid til at forklare, så alle er med”

”Hun har stor viden om det, hun underviser i og deler gerne ud af sine erfaringer”

”Kan varmt anbefale hende, som underviser”

”Dorte er en meget visuel underviser”

“Dorte er et fantastisk dejligt menneske”

“Dorte formår at bruge deltagernes forskelligheder positivt”

“Anbefaler glædeligt Dorte til andre” 

OM UNDERVISEREN

Forfatter til bøgerne: ”Lær at aflæse dit barn med babymassage” , ”Ida hos zoneterapeuten” og ”Fodmassage på den fede måde” (udkommer i 2022).

Dorte er i 1996 uddannet fodterapeut. I 2002 blev hun FDZ-zoneterapeut og i 2008 kranio-sakral-terapeut. Hun er desuden posturolog og nerverefleksolog.

Dorte har arbejdet aktivt som fodterapeut, både på klinikker og som mobil fodterapeut bla. i psykiatrien. Og  har siden 2002 arbejdet som både fodterapeut og zoneterapeut.

Dorte er aktiv inden for faget zoneterapi og brænder for at gøre en forskel for den enkelte kunde, via sin viden om fødder og føddernes påvirkning på resten af kroppen.

I de sidste 4 år har hun arbejdet med sin bog ”Fodmassage på den fede måde”, som er alt hendes viden om fødderne ud fra hendes viden som fodterapeut, zoneterapeut og holistisk behandler.

Det var Dorte uddannet sig til zoneterapeut, at hun først forstod, hvor vigtigt et arbejde du laver som fodterapeut.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.