Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

Fokus på stress der udvikler sig til angst


HVEM ER KURSET FOR:

Zoneterapeuter og kropsterapeuter, der har lært zoneterapi på deres uddannelse.

I de sidste 6 år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig, at være meget stærke og effektive måder at arbejde på. Hvilket har gjort, at jeg som zoneterapeut er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke er så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut/kropsterapeut, så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, som du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde, end du plejer.

Jeg har valgt at lave en lille serie af kurser, hvor jeg sætter fokus på forskellige områder. Sådan at vi kan gå i dybden med de enkelte teknikker og have et fokus ad gangen.

Kurserne kan tages både som en serie eller som et enkelt kursus, alt efter hvad der er mest nødvendigt for dig.

Kursus 1: Fokus på stress, der udvikler sig til angst

Kursus 2: Fokus på skolevægring

Kursus 3: Fokus på OCD, tics og tvangstanker

Stress og angst er mere udbredt end du måske lige går og tror.

Verden er en anden i dag end vi troede for blot få år siden. I 2020 blev verden ramt af en pandami, da COVID-19 blev en virkelighed, som vi alle måtte forholde os til. De voksne i børnefamilierne skulle pludselig arbejde hjemmefra, samtidig med at børnene var hjemme. Skolebørn blev hjemsendt og blev undervist online. Andre børn var ”bare” hjemme. Fritidsaktiviteter og -tilbud blev også lukket ned.

Alle skulle finde en ny måde at være sammen på og prøve at navigere i en verden, der nu var uforudsigelig og for mange utryg.

Selvom corona ikke fylder så meget nu, som i foråret 2020, så eksisterer corona stadig og ingen ved hvad fremtiden vil bringe. Usikkerhed.

I 2022 startede Rusland krig mod Ukraine, som også har haft verdensomspændende følger, som eksempelvis prisstigninger og mere usikkerhed. Oven i følgerne af pandemien. Kan vi få det økonomisk til at hænge sammen? Bliver jeg fyret? Kan jeg finde nyt arbejde?

De seneste år har mange måder givet grobund for, at dem er ligger på kanten af at have OCD (tvangstanker) faktisk har udviklet OCD. At dem, som er ramt af stress udvikler angst.

Mange skoleelever mistrives. Nu er snakken (igen) begyndt at stille spørgsmål til skolereformen og dennes inklusion, som ikke fungerer i praksis. Det ændrer dog ikke på den virkelighed, som mange familier lever i lige nu og her, nemlig at deres barn/børn har skolevægring. Skoleværing stiger i takt med flere og flere elver mistrives.

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi som zoneterapeuter, behandlere, psykologer osv. er klar til at hjælpe disse børn, unge og voksne, der psykisk er så udfordret, at den psykiske udfordring er blevet en belastning for dem selv og deres familier.

PÅ KURSET GÅR VI I DYBDEN MED:

(fælles for alle kurser)

 • Samspillet imellem nervesystemet og organerne
 • Effektive teknikker, der skaber en dybere balance i kroppen
 • Hjernens zoner
 • Manuelle teknikker
 • Samspillet med at arbejde på kroppen og på foden
 • Hvad familierne har været igennem i det offentlige system
 • Hvor kan du gøre en forskel som zoneterapeut

PRAKTISKE INFORMATIONER

Da dette er stærke teknikker, der kræver, at man mærker efter på sig selv, vil der kun være max 12 deltager på kurset.

Prisen er: 1600 pr. kursus (Tilmelder du dig alle 3 samtidig er prisen 4000 kr. )

Hvornår: DU TILMELDER DIG VED AT TRYKKE PÅ DE ENKELTE DATOER, så kommer du til tilmelding.

Kursus 1: Fokus på stress, der udvikler sig til angst

 • Hvordan kan man se, at stress er ved at udvikle sig?
 • Vi ser på adfærd i forhold til femelementet
 • Hvordan kan man stoppe udviklingen af stress?

Datoer kommer snart

Kursus 2: Skolevægring

 • Hvad er skolevægring?
 • Hvordan opstår skolevægring?
 • Hvordan kan du med zoneterapi gøre en forskel?

Datoer kommer snart

Kursus 3: fokus på OCD, tics og tvangstanker

 • Hvordan opstår tics og hvad kan vi gøre med zoneterapi?
 • Hvad er tvangstanker (OCD) og hvordan kan du med zoneterapi gøre en forskel?
 • Hvordan og hvilken tilgang er bedst til denne kundegruppe?

Datoer kommer snart

Kursus 1-3

Tilmeld dig her (en knap der trykkes på under de andre kurser 1,2 og 3 så skal dato være en knap, der linker til kursus tilmeldning)

Du modtager en mail med en rabatkode. Den bruger du, når du tilmelder dig de enkelte dage, der passer dig.

Sted: Herlev/Ballerup – nærmere adresse kommer ca 10 dage før kursusstart.

På alle kurserne er frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen.

BETALING OG AFBRUDSREGLER

Ved tilmelding betales første rate eller fulde beløb (Ved afbud senere end 30 dage før, skal der betales 50% af kursus prisen. Afbud senere end 10 dage før, betales den fulde pris for kurset). Du kan betale i 1 eller 2. rater. Beløb skal senest være betalt 10 dage før kursets start.

Har du spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

Fakta :

Børnelæge Gösta Alfvén fra Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm fastslår, at hver 10. barn i Norden har stress-symptomer. Hvert 4. barn, der indlægges på psykiatrisk afdeling i Danmark har lidelser, som kan relateres til stress. En skoleundersøgelse fra 2006 viser, at hver 4. elev oplever stress ugentligt, mens halvdelen af alle elever oplever stress hver måned. Dette er kun blevet forværret i løbet af 2020.

Da jeg selv er mor til et sensitivt barn med angst og skolevægring, har jeg siden 2014 haft fokus på børn med stress og angst. Da jeg begyndte at blande kranio sakral-terapiens tankegang med zoneterapiens teknikker, formåede jeg at udvikle et stærkt zonesystem, der kan hjælpe disse børn og unge med at komme tilbage i balance.

Som en af mine piger på 20 år sagde: “Efter 3 behandlinger hos dig, var jeg så afslappet. Selv da jeg blev trigget og normalt ville spænde op i hele kroppen, var jeg så afslappet, at jeg kom igennem min

udfordring uden det udviklede sig til angst. Min psykolog og angstcoach sagde, det mindst ville tage et år eller mere at komme dertil. Tak fordi du hjalp mig med en hurtigere vej til at kunne håndtere min angst”.

En dreng på 10 år fortalte mig i klinikken, at jeg holder hans tics nede, sådan at han ikke længere tænker over, at han er anderledes. En pige på 6 år fortalte, at nu bliver hun ikke længere drillet med, at hun stammer og siger sjove lyde. ”Nu er mig, der styrer min OCD og ikke længere den, som styre mig og min hverdag”, fortæller en kunde i 30erne.

OM UNDERVISEREN

Forfatter til bøgerne: ”Lær at aflæse dit barn med babymassage” , ”Ida hos zoneterapeuten” og ”Fodmassage på den fede måde”(udkommer i 2021).

Dorte er i 1996 uddannet fodterapeut, i 2002 blev hun FDZ-zoneterapeut og i 2008 kranio-sakral-terapeut. Hun er desuden posturolog og nerverefleksolog.

Dorte er kendt for sit refluksprojekt og vådliggerprojekt i 2016.

Dorte er kvinden bag:

”Tværfagligt netværk med børn i fokus”, som du også kan blive en del af, som kursist.

Og bag ”Zoneterapeutens legeplads ” på Facebook. Et forum, hvor zoneterapeuter nørder og tester de nyeste teknikker inden for zoneterapi. Samt mødes for at udvikle og sparre med hinanden inden for faget zoneterapi.

Dorte har leget med zoneterapiens klassiske zoner og blandet dem med nerverefleksologien. Hvorved der er opstået et meget effektivt og dybt zonesystem, som Dorte har undervist zoneterapeuter i siden 2017.

I 2018 var det angst, Dorte havde under luppen

2019-2021 er det overvægt og diabetes, der har været under Dortes nysgerrige lup.

TIDLIGERE KURSISTER HAR UDTALT

”Dorte er meget jordnær og pædagogisk. Hun giver sig tid til at forklare, så alle er med”

”Hun har stor viden om det, hun underviser i og deler gerne ud af sine erfaringer”

”Kan varmt anbefale hende, som underviser”

”Dorte er en meget visuel underviser”

”Dorte er fantastisk, meget dygtig og har en kæmpe viden”

”Dorte har fået mig til at se mit fag på en ny måde. Jeg har genopdaget, hvor fedt zoneterapi er”

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.