Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

FOKUS PÅ UBALANCER I BLÆREN HOS BØRN OG VOKSNE


HVEM ER KURSET FOR:

Zoneterapeuter og kropsterapeuter, der har lært zoneterapi i deres uddannelse.

Blæreproblemer er en stor udfordring for både børn og voksne. Undersøgelser viser, at Ca. 500.000 danskere er udfordret med deres blære. Når man dykker ned i, hvorfor de voksne har blæreproblemer, så siger de fleste, at de som børn holdte sig i skolen, fordi toiletterne var ulækre. Men graviditet er også en af de ting, der går igen, når det er kvinder, som er udfordret med blæreproblemer. Og så selvfølgelig kan overgangsalderen og sygdomme også være årsagen.

På dette kursus sætter vi spot på de forskellige udfordringer, der er omkring ubalancer i blæren. Hvordan du på kundens adfærd kan se, at det er blæren, som er udfordret. Og hvor meget det fylder hos den enkelte kunde, at deres blære er ude af balance samt hvilke andre organer der påvirkes af denne ubalance.

Det er et kursus med 50% praktisk zoneterapi og 50% teori/anatomi og fysiologi.

I de sidste 6 år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig at være meget stærke og effektive måder at arbejde på. Hvilket har gjort, at jeg, som zoneterapeut, er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut/ kropsterapeut , så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde end du plejer.

Ca. 15 % af alle børn i 7-års alderen har problemer med sengevædning – det svarer til ca. 3 børn i en gennemsnitlig skoleklasse. 1-2 % af 16-18 årige lider stadig af problemet.

Der kan være mange årsager til sengevædning og ikke alle kan behandles med zoneterapi. Min erfaring er, at når vi, som zoneterapeut/kropsterapeut, får skabt balance i kroppen, får langt de fleste succes med at skrue ned for antallet af behandlinger. Og at tidligere behandlinger nu har en effekt.

Jeg satte i 2015 fokus på, hvordan jeg kunne blive mere effektiv med mine teknikker. Og hvordan jeg kunne hjælpe denne kundegruppe.

I dag har jeg en succes rate på ca. 70%, som jeg kan hjælpe med mine behandlinger.

Mange kvinder, der nærmer sig overgangsalderen, opdager hurtigt, hvor meget en blære, der er ude af balance, kan påvirke deres liv. Det kommer vi også rundt om på kurset.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Vi kommer hele vejen rundt om alle tænkelige udfordringer med blæren. Og da teknikkerne er meget stærke, er det vigtigt, at der er tid til at mærke efter og arbejde grundigt med zonerne.

Derfor vil der max være 12 deltagere på kurset.

Hvornår: Tirsdag . 29 nov. 2022   kl. 9-16

Hvor: Ballerup/Herlev – nærmere adresse kommer ca. 10 dage før kursusstart.

Forplejning: Frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen på kurset.

Pris:
DKK 1600 kr.

Du kan betale hele beløbet nu eller i to rater.

Har du allergi, der skal tages særligt hensyn til eller spørgsmål ang. kurset, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på  dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

BETALING OG AFBRUDSREGLER

Ved tilmelding betales første rate eller fulde beløb (Ved afbud senere end 30 dage før, skal der betales 50% af kursus prisen. Afbud senere end 10 dage før, betales den fulde pris for kurset). Du kan betale i 1 eller 2. rater. Beløb skal senest være betalt 10 dage før kursets start.

Har du spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

OM UNDERVISEREN

Forfatter til bøgerne: ”Lær at aflæse dit barn med babymassage” , ”Ida hos zoneterapeuten” og ”Fodmassage på den fede måde”(udkommer i 2021).

Dorte er i 1996 uddannet fodterapeut, i 2002 blev hun FDZ-zoneterapeut og i 2008 kranio-sakral-terapeut. Hun er desuden posturolog og nerverefleksolog.

Dorte er kendt for sit refluksprojekt og vådliggerprojekt i 2016.

Dorte er kvinden bag:

”Tværfagligt netværk med børn i fokus”, som du også kan blive en del af, som kursist.

Og bag ”Zoneterapeutens legeplads ” på Facebook. Et forum, hvor zoneterapeuter nørder og tester de nyeste teknikker inden for zoneterapi. Samt mødes for at udvikle og sparre med hinanden inden for faget zoneterapi.

Dorte har leget med zoneterapiens klassiske zoner og blandet dem med nerverefleksologien. Hvorved der er opstået et meget effektivt og dybt zonesystem, som Dorte har undervist zoneterapeuter i siden 2017.

I 2018 var det angst, Dorte havde under luppen

2019-2021 er det overvægt og diabetes, der har været under Dortes nysgerrige lup.

TIDLIGERE KURSISTER HAR UDTALT

”Meget spændende kursus. Jeg har især haft stor gavn af at begynde at se på mine kunders kropsholdning. Vildt så meget info jeg er gået glip af tidligere”

”Ingen tvivl, absolut det bedste kursus jeg har været på meget længe. Dorte er en ildsjæl, der i den grad brænder for faget”

”Dorte er meget jordnær og pædagogisk. Hun giver sig tid til at forklare, så alle er med”

”Hun har stor viden om det, hun underviser i og deler gerne ud af sine erfaringer”

”Kan varmt anbefale hende, som underviser”

”Dorte er en meget visuel underviser”

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.