Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

Gravid og i balance


Dette kursus kommer snart

Det at være gravid er en spændende rejse. Og du opdager nye sider af dig selv, som du ikke vidste, der fandtes.

En graviditet vil påvirke din krop, uanset hvor meget du er i balance inden. Din krop er designet til at passe på dig, sådan at din kommende baby er i trivsel inden i din mave. Og derfor er din krop i stand til at stoppe din adfærd, så du får den ro du har brug for til at ”bygge” din baby.

HVAD FÅR DU UD AF KURSET?

Med dette kursus vil du blive støttet i hele din graviditet uge for uge. Du vil få viden om, hvordan din baby udvikler sig i din mave, hvordan din krop udvikler sig. Og du vil få videoer og guides til, hvordan du med zoneterapi og viden om din og babys krop kan støtte og hjælpe dig i balance under graviditeten. Sådan at du aktivt kan skabe en harmonisk graviditet.

Jeg oversætter det din krop fortæller dig i løbet af din graviditet.

Når har født modtager du min babymassage bog, som e-bog. Her skal du blot trykke på ”jeg er gravid”-knappen i sidste trin.

Du kan med stor fordel bruge kurset her i kombination med behandlinger på klinikken

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Du modtager en mail med login. Og herefter kan du logge ind på kurset og trykke på det trin, der passer til der, hvor du er i din graviditet. Sådan at du med ro i maven er forberedt på, hvad der venter dig i din graviditet og har overskud til at håndtere de udfordringer din krop viser dig under graviditeten.

HVAD KOSTER KURSET?

Kursus pris: 600 kr.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.