Hjælp til dig der ønsker balance inden graviditet

Drømmer du om at blive gravid? Måske du og din partner har forsøgt jer længe, eller også overvejer I blot at gå i gang?

Det kan også være, at du og din partner har været hos lægen, der siger, at der ikke er noget galt, men at I ufrivilligt er barnløse?

Uanset hvor henne i livet du er, når du ønsker sig så brændende en graviditet. Så er det at være i en god balance med sin krop en rigtig god ide, inden du planlægger graviditet.

Dette online kursus er derfor til dig, der ønsker at blive gravid, og gerne vil hjælpes til at finde balancen i kroppen.

For jo mere balance din og din partners krop er i, jo støre sandsynlighed er der for, at projektet lykkes.

Hvad får du ud af kurset?

Det unikke ved dette kursus er, at det klæder jer på med viden om jeres krop sammen med zoneterapi og manuel terapi, så i lærer hinanden at kende på et dybere plan end før i deltog på kurset.

Kort sagt er dette kursus er med til at skabe et godt fundament for familieforøgelse.

Hvordan er kurset tilrettelagt?

Kurset er bygget op på den måde, at du trin for trin undervises i og lærer om de forskellige ubalancer, der kan spærre for en graviditet.

Meningen med kurset er, at du og din partner giver hinanden behandling udfra mine videoer og undervisningsmaterialet.

Det vigtigste er nemlig, at når I skal starte jeres lille, nye familie, at I er sammen om det og hjælper hinanden tilbage til balancen.

Materialet er meget pædagogisk – også for dem der ikke tror på alternativ behandling.

Kurset bliver sat til salg maj 2020, så skriv dig op her på siden, så for du en mail, så snart kurset er klar.

Skriv dig op til kurset

Stress og fertilitet

Sidder du fast i den onde cirkel, hvor du stresser over, at du stresser over, at der kun kommer en streg på graviditetstesten? Du ved godt, at stress kan blokere for en graviditet, men du kan alligevel ikke få brudt mønstret.

Dette minikursus er en (måske) anderledes tilgang til at få stoppet den onde cirkel af stress. Hvor du kommer ned i kroppen og ikke få givet dit hovedet magten til at lade dig blive stresset. Det handler om, hvordan du kan komme i balance på det energetiske plan.

Allerførst er der en introduktion til chakra. Der er udover det skrevne også en video, hvor jeg viser dig, hvor hvert chakrapunkt er placeret på foden. Og hvordan du kan balancere dette.

I det første trin gennemgås alle 7 chakra.

Under hvert chakra er der en lydfil. Du bliver guidet i at mærke efter, om der er ubalance i chakraet og på forskelligvis få punktet afbalanceret. Der er også en skriftlig gennemgang af hvert chakra, hvor der f.eks. er eksempler på hvilke organer, som sladrer, hvis der er ubalance i chakraet. Hvilke fysiske skavanker/udfordringer, der knytter sig til chakraet. Samt hvilke mentale og psykiske temaer, der nonverbalt kan fortælle, at der er ubalance i et bestemt chakra.

I andet trin får du en enkel og effektiv måde at berolige dit nervesystem. For selvom vi jo ikke længere lever som urfolket, så er vores krop oprindelig designet til et helt andet liv end det vi lever i dag. Med zoneterapi kan du skabe balance mellem amygdala og hippocampus. Og derved få du beroliget dit nervesystem

Så er du til en mere spirituel tilgang til det at komme i balance og slippe for stressen over manglende graviditet? Eller har du prøvet diverse traditionelle teknikker og metoder til at få ro i kroppen, men graviditeten stadig udebliver. Og du gerne vil prøve noget andet for at kunne få drømmen om en graviditet opfyldt? Så er det dig, dette minikursus er lavet til.

Pris
Dette mini kurset koster kun 375 kr.

KØB KURSET

Dette kursus er også tilgængeligt i medlemsklubben Klub Klar Parat Gravid. Den kan du læse meget mere om på dens egen hjemmeside www.klubklarparatgravid.dk. Det koster fra 277,50 kr pr måned at være medlem.

BESTIL TID

Ønsker du at booke en tid?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.

Book en tid