Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

ZONETERAPI I FORBINDELSE MED
GRAVIDITET OG FØDSEL


FÅ EN KROP I BALANCE UNDER DIN GRAVIDITET

Som zoneterapeut har jeg gennem mange års arbejde erfaret, at jo bedre balance kroppen er i inden en graviditet, jo bedre en graviditet får du. Jeg har hjulpet mange par og gravide med zoneterapi under graviditet, men også med zoneterapi for fertilitet og zoneterapi ved barnløshed. Clinic Dorte V ligger i Herlev, og jeg ser rigtig mange kunder fra Hvidovre, København og omegn.

Jeg har på klinikken oplevet mange små børn, som kommer ind med tegn på stress, og når jeg spørger ind til graviditeten, så har den ofte været fuld af stress.

Alt det kan barnet mærke inde i maven, og barnet vil også være påvirket af det efter fødslen.

Derfor er det en rigtig god investering at sørge for, at både mor og far er i balance inden undfangelsen, og at de bruger tid og energi under graviditeten på at skabe ro og stabilitet indeni, så det er den energi, barnet ”bygges” med. Derfor tilbyder jeg zoneterapi mod stress.

Den behandlingsform, der viser de bedste resultater inden og under graviditet, er en kombination af zoneterapi og kranio-sakral terapi. Behandlingerne hjælper naturligvis også på nedsat fertilitet.

HVORNÅR SKAL DU BOOKE EN TID

Det er aldrig for sent at benytte sig af zoneterapi under graviditeten.

Jeg har oplevet mange kvinder, der ringer dagen før termin eller to dage efter, fordi de har hørt, at zoneterapi kan sætte gang i fødslen.

Zoneterapien er med til at skabe balance i kroppen, for hvis din krop er stresset eller ikke helt er i balance, så kan det være årsagen til, at din fødsel endnu ikke er gået i gang. Ved at give dig selv ro og tage imod behandlingen, så kan du opleve, at det netop vil kunne igangsætte din fødsel.

Men det allerbedste resultat kommer på den lange bane. Så er du gravid, så planlæg gerne din selvforkælelse i god tid og bestil tid til en behandling i løbet af graviditeten.

FÅ ZONETERAPI SOM GRAVID HOS CLINIC DORTE V

Venter du barn? Måske er du ved at forsøge at blive gravid? Vil du gerne have balance i kroppen, mens du venter på enten graviditet eller fødsel? Clinic Dorte V tilbyder zoneterapi i forbindelse med graviditet, samt zoneterapi i forbindelse med fødsel.

Som gravid er zoneterapi en god idé, fordi behandlingen understøtter din krops processer igennem hele forløbet. Jeg tilbyder flere kurser og abonnementer for gravide. Med et abonnement får du mails med tips og trick samt flere zoneterapeutiske behandlinger for gravide. Jeg arbejder både med zoneterapi og mindfulness.

Min klinik ligger i Herlev, og mine klienter kommer både fra Hvidovre, København og omegn.

VÆLG MIG TIL ZONETERAPI FØR GRAVIDITET ELLER ZONETERAPI OP TIL FØDSEL

Der er mange fordele ved at få behandling med zoneterapi op til graviditet eller fødsel. Herunder lister jeg nogle af de primære fordele ved denne form for terapi og ved at vælge mig:

  • Zoneterapi hjælper din krop igennem diverse forandringer under graviditeten
  • En mere rolig og harmonisk graviditet
  • Jeg tilbyder alt fra enkelte behandlinger til kurser og skræddersyede abonnementer
  • Skarpe priser hvor alle kan være med

Under Graviditeten vil kroppen forandre sig, og du oplever ændringer i humør, spisevaner, hormoner og meget mere. Med zoneterapi inden graviditeten vil du gå disse forandringer i møde på et fundament af balance og støtte din krop til den kommende transformation.

Du giver dig selv de bedste forudsætninger for at få en rolig og harmonisk graviditet, da en krop i balance mindsker modtageligheden for tvivl og stress.

BESTIL EN SKRÆDDERSYET BEHANDLING I DAG

Jeg tilbyder unikke kurser på klinikken, som du ikke kan få andre steder. Det er både muligt at få en enkelt behandling, men du kan også blive abonnent. Du kan få skræddersyet et abonnement, som passer præcis til dine ønsker og behov.

Ligegyldigt om du ønsker zoneterapi inden fødsel, zoneterapi som gravid eller zoneterapi op til graviditet, kan jeg hjælpe dig. Jeg har gode priser på mine behandlinger. Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt mig i dag. Jeg vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og fortælle mere om, hvad jeg tilbyder indenfor gravid zoneterapi.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.