Graviditet

Det kan være en rigtig god ide, at bruge lidt tid på at få kroppen i balance, inden man planlægger at blive gravid.

I forbindelse med mit arbejde har jeg god erfaring med, at kvinder der vælger at få kroppen i balance med zoneterapi og kranio-sakral terapi, hurtigere bliver gravide. Graviditeten bliver oftest også lettere og hvis der kommer gener er det ikke så slemt, som det ellers kunne blive.

Det kan også være en god ide at få zoneterapi under hele graviditeten, da kroppen går igennem en stor proces og skal bruge mange ressourcer på at ”bygge et barn”. Derfor oplever kvinder, som vælger regelmæssig zoneterapi under deres graviditet, oftest færre gener. Yderligere kan man også se at babyer, hvis mor fik zoneterapi under hele graviditeten, også mange gange er mere rolige og har mindre tilbøjelighed til at blive et barn med skrigeture.

Clinic Dorte V knap

Barnløs

Der kan være mange grunde til at det ikke lykkes at blive gravid og i mange tilfælde kan zoneterapi her være med til, at det lykkes. Der hvor jeg har de bedste resultater, eller der hvor flest af mine kunder er blevet gravide er:

 • Hvis kvindens livmorslimhinde ikke har været eller er hel.
 • Hos kvinder med PCO og PCOS, der regelmæssigt har gået til zoneterapi i 6 til 12 måneder.
 • Kvinder/mænd med mange spændinger i bækkenet, hofter eller underlivsområdet.
 • Ved stress hos kvinden, manden eller begge.

Yderligere er der også en tendens til at kvinder og mænd med mange spændninger i bæknet/hofte/underlivs området, kan give problemer. Her er det en god ide, at begge parter får behandling, da dette kan være med til at gøre processen langt nemmere. Rent psykologisk kan det også være en god ide, at både mand og kvinde får behandling. Ikke nødvendigvis den samme form for behandling, men chancen for at det lykkes for kvinden at blive gravid øges, når man sammen gør en indsats.

Taber du fosteret på ca. samme tid hver gang i graviditeten, kan det være pga. spændinger i dit bækken/ligamenter. Her kan jeg hjælpe med at afspænde dit bækken og dine ligamenter, så de kan udvide sig i næste graviditet, og øge dine chancer for at holde på fosteret.

Anbefalet behandlingsform:

Den behandlingsform der viser de bedste resultater inden og under graviditet, er en kombination af zoneterapi og kranio-sakral terapi.

Mænd med let forringet sædkvalitet

Har manden forringet sædkvalitet, anbefaler jeg et behandlingsforløb på 3 måneder, da det er den tid det tager, at forny sædcellerne i kroppen. Zoneterapi skaber balance i kroppen – også i sædproduktionen, men behandling gør det ikke alene. Der skal også kosttilskud, kost- og livsstilsændringer samt motion til.

I nedenstående liste kan du læse, hvad du selv kan gøre for at forbedre din sædkvalitet. Du skal som minimum følge disse råd i 3 måneder, da det er den tid, det tager for kroppen, at producere nyt lager af sædceller.

 • Økologisk kost.
 • Minus stramme bukser.
 • Minus rygning.
 • Minus alkohol.
 • Drik meget vand.
 • Dyrk moderat motion.
 • Pas dine sengetider (min. 8 timers søvn pr. døgn)

Jeg samarbejder med www.spzlab.dk. Her kan du få taget en sædtest både før og efter et behandlingsforløb hos mig, så du selv kan følge med i behandlingens effekt.

Anbefalet behandlingsform:

Den behandlingsform der viser de bedste resultater ved barnløshed hos både mænd og kvinder, er en kombination af zoneterapi og kranio-sakral terapi.

Kontakt mig!

Har du lyst til at høre mere om et behandlingsforløb hos mig, så ring allerede i dag på 26 27 31 04, eller udfyld kontaktformularen.