Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

HAR DU FOD PÅ DIT SEXLIV?


Fylder sex for meget eller for lidt i jeres forhold?

Undersøgelser viser, at hvis et parforholds sexliv er i balance, så fylder det kun 10 %. Derimod fylder sex op til 90%, hvis sexlivet er i ubalance. Altså når det ikke fungerer for begge parter.

Ved at hjælpe din egen og din partners krop i balance, kan der også komme i balance i jeres sexliv.

HVAD FÅR DU UD AF KURSET?

Du får en viden om dig selv, din partner og hvordan I med viden om hinanden og jeres anatomi, kan hjælpe hinanden tilbage i balance hver især og sammen som par. Sådan at jeres sexliv også kan komme i balance.

Kurset er både til dig, der ønsker graviditet, men dit stressniveau over, det ikke lykkedes blokerer for jeres sexliv. Da sexlivet har udviklet sig til at skulle være på klokkeslæt, bestemte perioder.

Og til dig, der er oppe i alderen, hvor de fysiske skavanker i underlivet er udfordret og er kommet så meget ud af balance, at det påvirker jeres sexliv.

Det er også til dig, der er så stresset, at du har mistet lysten til sex med din partner.

På dette onlinekursus bliver du også klog på, hvordan du, ved se på din adfærd, kan se, om du er udfordret med bækkenspændinger. Da jeg deler ny viden om, hvordan din adfærd sladrer om spændinger i dit bækkenet.

Uanset hvilken af de ovennævnte eksempler der passer hos dig, så vil du få viden om og opdage, hvordan du med zoneterapi og viden om din krop, kan komme i balance på en måde, der får dit sexliv til at blomstre og blive på det niveau, som du ønsker. Eller også bliver du klog på, hvor jeres udfordring ligger, så du med den viden kan opsøge din læge og få undersøgt din udfordring. Og så kan du få be- eller afkræftet det, som dine fødder fortæller om din krop.

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Kurset består af 9 trin. Der er trin om uregelmæssig menstruation og underlivssmerter. Hvis den ene af jer døjer med hovedpine. Og også hvis ufrivillig erektion, impotens og ufrivillig sædafgang giver udfordringer. Der er også kreative øvelser. Der kan være en sammenhæng mellem manglende kreativitet og bækkenspændinger, så ved at du leger med din kreativitet, får du et fingerpeg om dit bækken er udfordret med spændinger.

Der er arbejdsark og pædagogiske videoer med gennemgang af de relevante zoneterapeutiske teknikker. Samt viden om kroppen, lydfiler og meditationer.

Der er nemlig ikke kun zoneterapeutiske teknikker i dette kursus. For at det være i balance er mange ting. Min erfaring er, at ved at kombinere zoneterapi med viden om kroppen, meditationer og andre øvelser, så kommer du hurtigere i balance.

Det allerførste trin i dette kursus er en introduktion til det at give zoneterapi. Så du behøver ikke hverken at have en teoretisk viden eller praktisk erfaring for at få udbytte af dette kursus. Du vil blive guidet igennem alt det, som du har brug for at kunne, for at følge kurset. Så det kræver blot, at du har et ønske om at få et sexliv i balance. At du er villig til at sætte tid af, sammen med din partner. Og have det sjovt med at komme i balance. Hvis du kan sige ja til det, så vil du elske dette kursus.

Der kan være mange grunde til, at dit sexliv ikke er i balance. Derfor er dette kursus bygget op som et leksikon. Det betyder, at hvis menstruationen er regelmæssig og der ikke er problemer med for tidlig sædafgang og impotens, så springer du blot disse trin over.

Kurset er på hjemmesiden. Når du har købt kurset, får du et login, som du blot, via min hjemmeside, bruger til at logge på. Og så har du adgang til kurset.

HVAD KOSTER KURSET?

Kursus pris: 600 kr.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.