Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

BLIV KLAR TIL GRAVIDITET


Drømmer du om at blive gravid? Måske du og din partner har forsøgt jer længe. Eller også overvejer I blot at gå i gang?

Det kan også være, at du og din partner har været hos lægen, der siger, at der ikke er noget galt, men at I ufrivilligt er barnløse.

Uanset hvor henne i livet du er, når du så brændende ønsker dig en graviditet, så er det at være i en god balance med sin krop en rigtig god ide. Også inden du planlægger en graviditet. Dette onlinekursus er derfor til dig, der ønsker at blive gravid, og gerne vil hjælpes til at finde balancen i kroppen.

For jo mere balance din og din partners krop er i, jo større sandsynlighed er der for, at projektet lykkes. Og at din graviditet bliver mere harmonisk.

Det unikke ved dette kursus er, at det klæder jer på med viden om jeres krop sammen med zoneterapi og manuel terapi. Sådan at I lærer hinanden at kende på et dybere plan, end før I deltog på kurset.

Kort sagt er dette kursus er med til at skabe et godt fundament for familieforøgelse.

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Kurset er bygget op på den måde, at du trin for trin undervises i og lærer om de forskellige ubalancer, der kan spærre for en graviditet.

Der er 9 trin på kursussiden. Det er lavet som et leksikon, sådan at du nemt kan gå ind på de trin, som handler om dine udfordringer og blokeringer og arbejde med dem derfra.

Kender du ikke din udfordring på, hvorfor det ikke er lykkes at blive gravid eller at være i balance, så kan du starte fra trin 1 og arbejde dig igennem alle trin.

Meningen med kurset er, at du og din partner giver hinanden behandling ud fra mine videoer og undervisningsmaterialet.

Det vigtigste er nemlig, når I skal starte jeres lille, nye familie, at I er sammen om det og hjælper hinanden tilbage til balancen.

Materialet er meget pædagogisk – også for dem, der ikke tror på alternativ behandling.

Hvis du og din partner aftaler faste tider og datoer på, hvornår I arbejder med onlinekurset, vil I opnå det bedste resultat af kurset.

Har din partner modstand på at deltage på kurset, så vil det være en god ide at tage dialogen med hinanden om, hvor meget I hver især ønsker graviditeten. Du kan godt bruge kurset alene uden din partner og opnå balance i dig selv.

Testpersonerne af kurset fortæller, at når de selv begynder at skabe balance indeni, følger partneren med hen af forløbet, med det resultat, at de ville graviditeten lige meget.

Er du solo mor med doner, vil du få stor gavn af dette kursus.

HVAD KOSTER KURSET?

Kursus pris: 600 kr.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.