Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

JEG TILBYDER KRANIO SAKRAL TERAPI
TIL BABY OG BØRN


FÅ HJÆLP TIL STRESS OG SPÆNDINGER

Døjer din baby med spændinger? Er dit barn stresset i skolen? Måske kan kranio sakral terapi være løsningen. Kranio sakral terapi for baby og børn er en blid behandling med stor effekt.

Kranio sakral terapi er en form for afspænding, som kan hjælpe på en lang række fysiske symptomer, som fx. ømme nakke- og skuldermuskler, sammenbidte kæber, rygsmerter, forstoppelse og meget mere. 

Det kan også være godt for det mentale helbred og blandt andet forebygge nedtrykthed, stress, angst og glemsomhed. Jeg tilbyder skræddersyede behandlinger med kranio sakral terapi for børn og kranio sakral terapi for baby, som oplever disse vanskeligheder. Jeg holder til i Herlev, og mine klienter kommer fra både København, Hvidovre og omegn.

MERE OM KRANIO SAKRAL TERAPI TIL BØRN OG BABY

Hovedformålet med kranio sakral terapi er at skabe harmoni mellem kroppens forskellige systemer. Behandleren har fokus på både centralnervesystemet og det autonome nervesystem. Centralnervesystemet består af hjernen og rygmarven, mens det autonome nervesystem består af en række nerver fra centralnervesystemet. 

Herimellem er der et flow, som man også kalder “livets åndedræt”. Flowet løber mellem blandt andet membranerne, spinalvæsken, hjernecellerne. Når din baby eller dit barn modtager kranio sakral terapi, vil behandlingen tage udgangspunkt i hoved, rygsøjle og korsben.

KONTAKT MIG FOR KRANIO SAKRAL TERAPI TIL BABY

Hos Clinic Dorte V får du altid en god behandling, og jeg gør mit bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg kigger på dit barn som et holistisk væsen.

Hvis du vil vide mere om kranio sakral terapi til baby, kranio sakral terapi til børn eller noget tredje, så tag kontakt i dag. Jeg glæder mig til at høre fra dig og vil hurtigst muligt svare på din henvendelse.


ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.