KURSUS: Fokus på børn med stress, angst & sensitive børn

Kurset et tilbage 2020 RAB GODKENDT – 8 POINT

Tilmelding sker ved at sende en mail til Dorte@dortevilhelmsen.dk

I de sidste år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig at være meget stærke og effektive måder at arbejde på, hvilket har gjort, at jeg som zoneterapeut er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke er så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut, så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde end du plejer.

Praktiske informationer

Kursusrækken ‘FOKUS PÅ,’ består af 1- eller 2-dags kurser. Hvert kursus omhandler et enkelt emne, hvor vi ‘kommer hele vejen rundt’.

Der vil være max. 10 deltagere på holdet i Århus og max. 6 deltagere på holdet i Herlev – så der vil være god tid til at lære de enkelte teknikker.

På alle kurserne er frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen.

På kurset går vi i dybden med:

  • Samspillet imellem nervesystemet og organerne
  • Effektive teknikker der skaber en dybere balance i kroppen
  • Hjernes zoner
  • Manuelle teknikker
  • Samspillet med at arbejde på kroppen og på foden
  • Hvad familierne har været igennem i det offentlige system
  • Hvor kan du gøre en forskel som zoneterapeut

Alle teknikker, du vil lære her, har også god effekt på voksne.

Hvor og hvornår:

Er tilbage 2020

Pris:
DKK 1.810,00

Ved allergi, der skal tages særligt hensyn til eller bare spørgsmål vedr. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

Børnelæge Gösta Alfvén fra Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm fastslår, at hver 10. barn i Norden har stress-symptomer. Hvert 4. barn, der indlægges på psykiatriske afdelinger i Danmark har lidelser, som kan relateres til stress. En skoleundersøgelse fra 2006 viser, at hver 4. elev oplever stress ugentligt, mens halvdelen af alle elever oplever stress hver måned.

Da jeg selv er mor til et sensitivt barn med angst, har jeg siden 2014 haft fokus på børn med stress og angst. Da jeg begyndte at blande kranio sakral-terapiens tankegang med zoneterapiens teknikker, formåede jeg at udvikle et stærkt zonesystem, der kan hjælpe disse børn og unge med at komme tilbage i balance.

Som en af mine piger på 20 år sagde: “Efter 3 behandlinger hos dig, var jeg så afslappet, selv da jeg blev trigget og normalt ville spænde op i hele kroppen, var jeg så afslappet at jeg kom igennem min udfordring uden det udviklede sig til angst. Min psykolog og angst coach sagde det mindst ville tage et år eller mere at komme dertil, tak fordi du hjalp mig med en hurtigere vej til at kunne håndtere min angst”.