KURSUS: Fokus på vådliggere hos børn og voksne

Kurset et tilbage 2020 RAB GODKENDT – 16 POINT

Tilmelding sker ved at sende en mail til Dorte@dortevilhelmsen.dk

I de sidste år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig at være meget stærke og effektive måder at arbejde på, hvilket har gjort, at jeg som zoneterapeut er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut, så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde end du plejer.

Praktiske Informationer

Kursusrækken ‘FOKUS PÅ’ består af 1- eller 2-dags kurser (ca. 7-14 timer= 7-14 RAB-point). Hvert kursus omhandler et enkelt emne, hvor vi ‘kommer hele vejen rundt.’

Der vil være max. 10 deltagere på holdet i Århus og max. 6 deltagere på holdet i Herlev – så der vil være god tid til at lære de enkelte teknikker.

På alle kurserne er frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen.

På kurset går vi i dybden med:

  • Hvordan vi kan behandle børn/voksne, der tisser i sengen om natten eller ikke kan holde sig tørre om dagen
  • Kropsholdning
  • Zoneterapi teknikker der er særlig effektive
  • Manuelle teknikker der gør en forskel
  • Kombinationen af zoneterapi og manuelle teknikker
  • Hvad har familierne oftest været igennem i det offentlige system

Hvornår:
Kurset er tilbage 2020

Pris:
DKK 2.950,00

Har du allergi, der skal tages særligt hensyn til eller spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Dorte@dortevilhelmsen.dk skriv kursusnavn i emnefelt 

Ca. 15 % af alle børn i 7-års alderen har problemer med sengevædning – det svarer til ca. 3 børn i en gennemsnitlig skoleklasse. 1-2 % af 16-18 årige lider stadig af problemet.

Der kan være mange årsager til sengevædning og ikke alle kan behandles med zoneterapi. Min erfaring er, at når vi som zoneterapeuter får skabt balance i kroppen, får langt de fleste succes med at skrue ned for antallet af behandlinger og at tidligere behandlinger nu har en effekt. Jeg satte i 2015 fokus på, hvordan jeg kunne blive mere effektiv med mine teknikker og hvordan jeg kunne hjælpe denne kundegruppe.

I dag har jeg en succes rate på ca. 70%, som jeg kan hjælpe med mine behandlinger.