Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

KURSUS: Fokus på stress, angst og sensitive børn


I de sidste år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig at være meget stærke og effektive måder at arbejde på, hvilket har gjort, at jeg som zoneterapeut er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke er så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut, så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde end du plejer.

Da dette er stærke teknikker, der kræver, at man mærker efter på sig selv, vil der kun være max 10 deltager på kurset.

Prisen er: 1810 kr.

Hvornår: Dato kommer 

Sted: Herlev eller omkring Herlev.

På alle kurserne er frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen.

Ved allergi, der skal tages særligt hensyn til eller bare spørgsmål vedr. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.


PÅ KURSET GÅR VI I DYBDEN MED

  • Samspillet imellem nervesystemet og organerne
  • Effektive teknikker der skaber en dybere balance i kroppen
  • Hjernes zoner
  • Manuelle teknikker
  • Samspillet med at arbejde på kroppen og på foden
  • Hvad familierne har været igennem i det offentlige system
  • Hvor kan du gøre en forskel som zoneterapeut

Alle teknikker, du vil lære her, har også god effekt på voksne.

Børnelæge Gösta Alfvén fra Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm fastslår, at hver 10. barn i Norden har stress-symptomer. Hvert 4. barn, der indlægges på psykiatriske afdelinger i Danmark har lidelser, som kan relateres til stress. En skoleundersøgelse fra 2006 viser, at hver 4. elev oplever stress ugentligt, mens halvdelen af alle elever oplever stress hver måned.

Da jeg selv er mor til et sensitivt barn med angst, har jeg siden 2014 haft fokus på børn med stress og angst. Da jeg begyndte at blande kranio sakral-terapiens tankegang med zoneterapiens teknikker, formåede jeg at udvikle et stærkt zonesystem, der kan hjælpe disse børn og unge med at komme tilbage i balance.

Som en af mine piger på 20 år sagde: “Efter 3 behandlinger hos dig, var jeg så afslappet, selv da jeg blev trigget og normalt ville spænde op i hele kroppen, var jeg så afslappet at jeg kom igennem min udfordring uden det udviklede sig til angst. Min psykolog og angst coach sagde det mindst ville tage et år eller mere at komme dertil, tak fordi du hjalp mig med en hurtigere vej til at kunne håndtere min angst”.

Ved tilmeldning betales første rate eller fulde beløb  (Ved afbud senere end 30 dage før, skal der betales 50% af kursus prisen. Afbud senere end 10 dage før, betales den fulde pris for kurset). Du kan betale i 1, 3 eller 4 rater. Beløb skal senest være betalt 10 dage før kursets start. Kurset er 6 dage fordelt over 2 weekender.

Har du spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.