Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

PARFORHOLDET I BALANCE MED TEORIEN BAG BALANCE


Knager det i dit parhold?

Frygter du, at I er ved at vokse fra hinanden?

Eller måske savner du at føle, at I er helt tætte på det følelsesmæssige plan.

Dette kursus er et uddrag er mit store onlinekursus Teorien bag balance. Og det er baseret på femelementteorien. Du behøver ikke at have et forhåndskendskab til teorien, da det bliver forklaret undervejs.

Føler du dig kontrolleret af din partner?

I et parforhold har vi nogle opgaver på det ubevidste plan (det energetiske plan), som påvirker dit parforhold, men også dit forhold til andre omkring dig.

Ifølge femelementteorien bliver vi født i et bestemt element. Dette element kaldes for vores barneenergi. Det kan sammenlignes med, at vi ifølge astrologien bliver født i et bestemt stjernetegn. Når vi er blevet voksne bliver vi primært påvirket af vores voksenenergi, som også kaldes vores arketype.

Du får en ny og anderledes viden om, hvorfor du og din partner gør som I gør, når der er udfordringer i jeres parforhold. Du lærer at spotte, når din partner er ude af balance ved at se på din partners adfærd.

Her i dette kursus lærer du at beregne din og din partners energi. Både jeres barn- og voksenenergi. Du bliver klog på, hvilken elementrejse I hver især skal ud på. Eller hvilken rejse I måske er eller har været på. Og på den måde kan I blive bevidst om, hvor i livet I støtter hinanden og hvor I (ubevidst) får modarbejdet hinanden.

Når I har kendskab til dette, bliver det nemmere for jer at finde den balance, hvor jeres parforhold trives og blomstrer.

Kropssprog afslører dine ubalancer i dine organer. Vidste du, at man faktisk på folks kropssprog kan se, om de er i balance eller ej? Vores adfærd er ikke så tilfældig, som du måske tror.

Eksempelvis kan det, at en person sidder/står uroligt, fortælle dig, at vedkommende har ubalance i sit ildelement. Og hvorfor er det så med her, når det handler om mit parhold, tænker du måske. Det er det, da I ved at blive bevidst om jeres eget og modpartens kropssprog, vil kunne spotte, når I er på vej ud af balance. Og dette vil gøre jeres forhold stærkere.

Prøv at se på din partners måde at elske på. Vil du lære at kunne se, hvilket budskab, der ligger bag?

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Kurset her er bygget op på den måde, at det varer i 28 dage. Når du har købt kurset, får du en mail, hvor du samtidig får adgang til kursets første trin. Herefter modtager du en ny mail med adgang til næste trin hver 7.dag. I mailen er der blandt andet også beskrevet forskellige øvelser, som knytter sig til den teori, der er fokus på i det pågældende trin.

HVAD KOSTER KURSET?

Pris: 375kr

(Hvis du ønsker at lære, hvordan I skaber balance i jeres sexliv med zoneterapeutiske teknikker, så er der et andet onlinekursus, som har dette fokus, nemlig Har du fod på dit sexliv? )

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.