Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

Sådan styrker du dit immunforsvar med zoneterapi


I disse COVID-19 tider, er det blevet vigtigere end nogensinde at styrke dit immunforsvar. 

Dette er mit bidrag til at hjælpe dig og din familie med at styrke immunforsvaret på en blid og kærlig måde.  

Som zoneterapeut lever jeg af at sætte mine kunder i balance ved at bruge fodens zoner. 

Bivirkningen ved at få regelmæssig zoneterapi er, at mine kunder ofte melder tilbage, at de er meget mindre syge og de føler, at deres immunforsvar er blevet stærkere. 

Derfor deler jeg nu ud af mine teknikker og viden om, hvordan du via tryk på foden kan skabe balance i din krop. 

Rent teknisk sker der det i kroppen, at du aktiverer et af kroppens mikrosystemer, når du trykker på foden. (Et mikrosystem fungerer som kroppens sladrehank og har den funktion at hjælpe kroppen tilbage til balance eller få dig til at ændre din adfærd, så du giver din krop det, som den har brug for. Om det er sund kost eller fred og ro eller god energi.) 

Zoneterapi er en behandlingsform, der er mere end 4000 år gammel og kræver kun lidt olie (det kan være madolie eller mandelolie eller en fed creme) og så dine hænder. 

I onlinekurset giver jeg dig 6 trin, der har hver sin vinkel på at skabe balance i din krop.

I onlinekurset giver jeg dig 6 trin, der har hver sin vinkel på at skabe balance i din krop. 

  • Intro til zoneterapi og information om, hvordan kroppen healer op forklaret ud fra healingskurven. 
  • Viden om, hvordan dine organer fortæller dig, om din krop er i balance eller ej. Blandt andet viser din adfærd noget om, hvilket organ, der er ude af balance. Det bliver du klog på i det trin.
  • Viden om hvilken kost, der hjælper med at dæmpe slim og snot. Og hvilken kost, der hjælper med at dæmpe for meget varme i kroppen.
  • Sådan styrker du dit immunforsvar med zoneterapi via gør-det-selv videoer. 
    Stress og immunforsvar, via gør-det-selv zoneterapi lærer du at skrue ned for stressen så du kan styrke dit immunforsvar 
  • Podcast og lydfiler

Du behøver ikke at tro på zoneterapi for at få en effekt, men effekten kommer kun, hvis du bruger teknikkerne i kurset 1-4 gange om ugen i 2-6 uger. 

Det siger andre om deres effekt af zoneterapi

“Jeg får zoneterapi regelmæssigt og har fået det de sidste 2 år. I den periode er mit immumforsvar blevet boostet så godt, at jeg ikke har haft en eneste sygedag. Samtidig har jeg heller ikke længere smerter i min krop. Så jeg kan varmt anbefale Dorte Vilhemsen og zoneterapi.” 
-  Gitte Jensen (diabetiker) 

“Jeg har taget det aktive valg at prioriotere at få jævnligt zoneterapi igennem en del år. Det har en stor betydning for, hvor meget jeg både fysisk og psykisk kan stå imod med. Især i denne virustid bliver det tydeligt, at mit immumforvar er det stærkeste her hjemme hos os. Manden får oftest alle de virus, som vores børnehavebarn får slæbt med hjem. Derimod går jeg oftest næsten fri, kun med milde symptomer. Derfor vil jeg varmt anbefale zoneterapi til at booste immumforsvaret med” – Vicki   

Deltager fra kurset siger: 

“Hold op hvor er det spændende og lærerigt. Og hvor får jeg meget viden om min krop. “

Hvad koster kurset?

Kurset koster: 600 kr.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.