Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

STRESS OG FERTILITET


Sidder du fast i den onde cirkel, hvor du stresser over, at du stresser over, at der kun kommer en streg på graviditetstesten?

Du ved godt, at stress kan blokere for en graviditet, men du kan alligevel ikke få brudt mønstret.

HVORDAN ER KURSET TILRETTELAGT?

Dette kursus er en (måske) anderledes tilgang til at få stoppet den onde cirkel af stress. Hvor du kommer ned i kroppen og ikke få givet dit hoved magten til at lade dig blive stresset. Det handler om, hvordan du kan komme i balance på det energetiske plan.

Allerførst er der en introduktion til chakra. Der er, udover det skrevne, også en video, hvor jeg viser dig, hvor hvert chakrapunkt er placeret på foden. Og hvordan du kan balancere disse.

I det første trin gennemgås alle 7 chakra samt hvad chakra er. Chakra er energipunkter i kroppen, der kan bruges som genvej til at skabe balance indeni. Du kan arbejde med dem på forskellige måder, både via yoga, meditation og healing. I dette kursus viser jeg dig, hvordan du via zoneterapi kan arbejde med disse energipunkter.

Under hvert chakra er der en lydfil. Du bliver guidet i at mærke efter, om der er ubalance i chakraet og på forskellig vis få punktet afbalanceret. Der er også en skriftlig gennemgang af hvert chakra, hvor der f.eks. er eksempler på, hvilke organer, som sladrer, hvis der er ubalance i chakraet. Hvilke fysiske skavanker/udfordringer, der knytter sig til chakraet. Samt hvilke mentale og psykiske temaer, der nonverbalt kan fortælle dig, at der er ubalance i et bestemt chakra hos dig (område af kroppen).

I andet trin får du en enkel og effektiv måde til at berolige dit nervesystem. For selvom vi jo ikke længere lever som urfolket, så er vores krop oprindelig designet til et helt andet liv, end det vi lever i dag. Med zoneterapi kan du skabe balance mellem amygdala og hippocampus. Og derved få du beroliget dit nervesystem.

Kan du genkende dig selv i en af sætningerne nedenfor, så er dette kursus noget for dig.

Er du nysgerrig på det spirituelle og energi, healing, yoga mm?

Er du ikke bekendt med energi og chakra-healing, men du er nysgerrig på, om det kunne gøre en forskel for dig?

Eller er du nysgerrig på, hvordan du med få punkter kan gøre en stor forskel i din krop og skabe balance i kroppen uden at trykke på mange punkter?

Har du lyst til at opdage på egen krop, hvordan du, med meditation i kombination med zoneterapi, kan opdage, at zoneterapi er et her og nu billede af, hvordan din krop har det.

Så er du til en mere spirituel tilgang til det at komme i balance og slippe for stressen over den manglende graviditet? Eller har du prøvet diverse traditionelle teknikker og metoder til at få ro i kroppen, men hvor graviditeten stadig udebliver? Og nu vil du gerne prøve noget andet, for at kunne få drømmen om en graviditet opfyldt? Så er det dig, dette minikursus er lavet til.

Jeg kan ikke love dig, du bliver gravid, men hvis du følger kurset og sætter 30 minutter af hver dag i 8 uger, så vil du være i balance indeni. Og så bliver du bedre til at håndtere livets udfordringer, med et overskud og indre ro.

Du kan også bruge dette kursus, hvis du er udfordret med stress og ikke ønsker graviditet.

HVAD KOSTER KURSET?

Kursus pris: 600 kr.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.