Skip to main content

KONTAKT MIG GERNE FOR SPØRGSMÅL ELLER BOOK EN TID

ZONETERAPI MOD STRESS TILBYDES


Er du, eller føler du dig stresset?

Så er du kommet til det rette sted. Jeg er zoneterapeut, og jeg tilbyder zoneterapi mod stress i Clinic Dorte V i Herlev. Klinikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Hvidovre. København eller omegn.

Stress kan være mange ting.

Den psykiske stress, som mange oplever, er den, der kommer efter længere tids psykisk påvirkning.

Den psykiske påvirkning kan være på dit job eller derhjemme blandt familien. Det er typisk den form for stress, der kommer snigende og kulminerer, når kroppen begynder at sige fra.

Det er også den type stress, der er startet ved, at du har prøvet at levere mere, end du reelt kunne overkomme.

EKSEMPEL

En i højhuset spiller høj musik om natten, naboerne bliver generet og begynder nu at banke på væggen og lave larm for at få det til at stoppe.

Det vækker så resten af huset, og til sidst ender det med ”krig”, og ingen kan huske, hvordan det startede.

Sådan er det også i kroppen.

Når et område i kroppen opfører sig mærkeligt, begynder det at starte en kædereaktion af dårligdomme. Det er det, jeg, som behandler, kan skabe balance i via zoneterapi mod stress og kranio-sakral terapi m.m.

For en krop i balance er en sund krop, der tager sunde livsvalg.

HVILKE TEGN ER DER PÅ PSYKISK STRESS?

De første tegn på du har psykisk stress er, at din ansigtsmimik bliver mindre, og din hud bliver mat.

Er du kvinde, vil du også begynde at tage mere makeup på for at dække over dine træthedssignaler. Du begynder at spise mere sukker, drikke mere kaffe og andre stimulanser.

Yderligere kan du også føle, at du synes, at alle andre er nogle idioter, eller at ingen kan lide dig.

Et af de første tegn er blandt andet, at du bliver mere træt end normalt, hvilket betyder, at du skal geare ned og passe på dig selv, og det er vigtigt, at du ikke overhører dette.

HVILKE TEGN ER DER PÅ FYSISK STRESS?

Ved den fysiske stress er det ofte en nakkehvirvl, der er tvistet og trykker på en nerve, der stresser nervesystemet, eller muskelspændinger der er årsag til, at nervesystemet reagerer.

En måde at forestille sig dette er ved, at du ser din krop som et højhus med tynde væge.

Hvis én begynder at opføre sig mærkeligt, så begynder naboen at gøre det samme.

STRESS PÅVIRKER DIT FYSISKE VELVÆRE

Dit immunforsvar vil begynde at blive svagere, du bliver hurtigere forkølet, og du begynder at opleve hyppig kvalme og hovedpine samt hjertebanken.

Hvis du forsøger at bliver gravid, kan dette også påvirke barnløshed, hvorfor jeg også tilbyder zoneterapi mod barnløshed.

Jo mere du overhører disse tegn, jo mere skruer din krop op for signalerne.

Du kan ikke længere sidde stille til mødet, dine ben tripper, og du begynder at have svært ved at sove om natten, fordi tankemylder larmer i dit hoved.

Overhører du også disse signaler, så begynder du at blive fysisk syg, og der hvor du i forvejen er svag i din krop, det er der, din sygdom sætter sig.

Det er dit nervesystem, der kæmper for at råbe dig op. Når hjernen og nervesystemet har brugt alle kræfter på at få dig til at geare ned, så bliver du lagt ned fysisk.

Uanset hvor i stress-cyklussen du er, så kan du få stor gavn af kranio-sakral terapi og zoneterapi mod stress, for det skaber balance i din krop.

Med mine behandlinger får du et skub i den rigtige retning, og du hjælper din krop til at komme sig hurtigere.


BESTIL TID TIL ZONETERAPI MOD STRESS

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid til zoneterapi mod stress.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.