Jeg tilbyder både online og fysisk undervisning i zoneterapi

Kom på kursus hos Clinic Dorte V

Clinic Dorte V tilbyder en lang række kurser og undervisningsmuligheder indenfor zoneterapi. Jeg har en unik tilgang til zoneterapi på klinikken, som du ikke finder mange andre steder i landet. 

Jeg har mange års erfaring og masser af specialiseret viden. Jeg har arbejdet med zoneterapi i mere end 18 år. Jeg har løbende taget efteruddannelser, som har gjort mig kyndig til at arbejde med alle aldersgrupper. 

Jeg vil gerne dele min viden og tilbyder derfor undervisning i zoneterapi for alle. Ligegyldigt om du er en nysgerrig nybegynder eller uddannet zoneterapeut, så har jeg et kursus, som passer til dig. Jeg tilbyder kurser på min adresse i Herlev, hvor der kommer kursister fra hele København, Hvidovre og omegn, men jeg har også ud-af-huset-kurser, samt kurser, som foregår online.

Book en tid

Undervisning og zoneterapi-kursus både online og fysisk

Jeg udbyder to typer af undervisningsforløb – online kurser og fysisk undervisning i zoneterapi. Du kan finde et kursus i zoneterapi med lige det fokus, der passer til dig. Jeg har f.eks. flere forløb, som passer perfekt til den gravide, eller dig som forsøger at blive gravid. Hvis du har problemer med stress og fertilitet, kan du også få hjælp til at komme ud af den onde cirkel med et kursus i zoneterapi. 

Jeg kan desuden hjælpe dig med bækkenbundsproblemer ved hjælp af undervisning i zoneterapi, eller du kan som uddannet zoneterapeut tage kurser i organzoneterapi og zoneterapi til babyer.

Du kan vælge mellem følgende fysiske kurser:

Du kan vælge mellem følgende online kurser: 

Kontakt mig og hør mere om undervisning i zoneterapi

Du kan komme til mig, jeg kan komme til dig, eller du kan tage et online kursus. Hvis du ønsker et længerevarende forløb, så kan du også overveje at tegne et abonnement hos mig og dermed spare penge. Du finder listen over mine forskellige abonnementer her. 

Har du spørgsmål til et eller flere af mine kurser og abonnementer? Så tøv ikke med at kontakte mig.

Book en tid
BESTIL TID

Ønsker du at booke en tid?

Du skal blot trykke på knappen, så kommer du direkte til min tidsbestillingsside.

Book en tid